OPEN BRIEFJE AAN ONDERNEMEND NEDERLAND


1

Vanaf vandaag is het zo ver, de splitsing van de maatschappij.
Gehoorzame slaven, die met een smoelpamper op, braaf doen wat een tiranieke overheid van hen eist, worden bij aankomst in de winkel ‘kampen’ gescheiden van de ‘weigerjoden’ der weldenkenden.

Was dit ooit uw droom beste ondernemer, dat u als kampbewaarder van uw eigendom, aan de hand van een overheidsdictaat zou moeten beslissen wie uw walhalla zou mogen betreden, en wie afgevoerd -en beschimpt- zou worden als tweederangs burgers?

U beste ondernemer, bent ooit een onderneming begonnen omdat u aan niemand verantwoording wenste af te leggen, maar inmiddels bent u in grote getalen een gehoorzamende hoer geworden van een dictatoriaal regime.

Hoe voelt dat nu dat, naast de verstikkende regelgeving, de overheid inmiddels ook als een fysieke schaduw haar intrede heeft gedaan in uw eigendom, en u dus in wezen zetbaas bent geworden in uw eigen onderneming?
U heeft, met al uw ondernemingsdrift, niet het gezonde verstand om in te zien dat uw -van nu af te benoemen- broodheer vele malen sluwer is dan uw ondernemingsinstinct……. u wordt op een ongekende manier voor de bus gegooid door een overheid die haar handen in onschuld wast -lees: slechts ‘adviezen’ geeft- en u de kooltjes uit het vuur laat rapen.

U bent een speelbal geworden van verachtelijke instituten als het bankwezen en de overheid, die voor u bepalen wat u mag verkopen, aan wie u het mag verkopen, tot hoe laat u het mag verkopen en door de opgedrongen diversiteits- en racismeshit door wie u het mag laten verkopen…… en daarmee bent u het equivilant van het anti-feminisme grapje -een vrouw haar enige recht is het aanrecht- geworden, want uw enige recht is het belastingrecht.

Met al uw wijsheid en -wederom- ondernemersinstinct bent u toch niet in staat om uw kracht in te schatten, en in te zien dat er zonder u geen bv. Nederland is.
U beste ondernemer bent de sleutel van de schatkist, de kurk waarop onze gehele maatschappij drijft, maar in plaats van uw stem -en weigering t.o.v. dit beleid- te laten horen, staat u als een bevend juffertje toe te kijken, en dringt het vergelijk zich op met de eerste de beste bitch in een sm-sessie….. waarin van een stopwoord geen sprake is.

De slipketting die het bankwezen en de overheid om uw nek gebonden heeft zal steeds strakker komen te staan, en nimmer losser, want door de capitulatie van de meeste van u heeft onze overheid u daar waar zij willen……. in de rol van zwijgende pinautomaat.

Met uw ondernemersverstand denkt u uiteraard: als dit weer achter de rug is dan heb ik mijn hele klantenbestand weer terug, maar dat is een vreselijke fout op twee fronten, die u uiteindelijk de kop zal gaan kosten.
Ten eerste zal een overheid met narcisten als Rutte, de Jonge, Grapperhaus, Ollonkreng en Kaag aan het roer nimmer de vaarroute meer wijzigen, en ten tweede vergeten wij -de tweederangsburgers- niet meer.
Te vaak zijn wij bespot en gedemoniseerd voor de dingen die wij nu allemaal bewaarheid zien worden, en in tegenstelling tot u beste ondernemer, beschikken wij wel over een ruggengraat, gezond verstand en iets simpels als een geheugen.
Een geheugen dat ons feilloos zal blijven herinneren aan het feit dat u, zonder slag of stoot, heeft meegewerkt aan de beperking van onze rechten en de letterlijke vernietiging van sommige van onze naasten en geliefden.

Slaap zacht beste ondernemer, in de wetenschap dat uw broodheer een nimmer te verzadigen monster is.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder