EEN BELEIDSMATIG BRIEFJE AAN ROBOROB JETTEN


0


Roborob,
Is er een term voor krankzinnigheid verpakt in een slaafs jasje? Ja die is er, en heet Haags ‘beleid.’ Jarenlang hebben wij als Nederlandse burgers het ‘van-het-gas-af’ doemscenario over ons uitgestrooid gekregen als chemtrails in the sky – een doemscenario waar wij naar Haags gebruik uiteraard ook zéér fors voor moeten betalen – maar zie, Brussel knipt met haar vingers, RoboRob Jetten neemt zijn favoriete positie in – een buigende met het poepertje naar boven – en gas is van de ene op de andere minuut veranderd van staatsvijand numero uno in een gekoesterd groen alternatief. (https://www.telegraaf.nl/nieuws/203959684/gas-wordt-als-groen-gezien-in-brussel-nederland-staakt-verzet)
Je vraagt je als weldenkende Nederlander, bij het zien van zoveel morbide achterlijkheid, toch echt af: hebben ze in het Haagse alleen hun strikdiploma gehaald, of was dat ook al te hoog gegrepen?
Jarenlang maken jullie de Nederlandse bevolking – inclusief huiseigenaren – financieel kapot met jullie – werkelijk nergens onderbouwde – groene klimaatwaanzin, maar puppetmeesteres Ursula hoeft maar met haar zweepje te slaan, en de Haagse waanzin neemt stante pede een 180° ander standpunt in.
Als de waan van de dag ergens  openlijk zichtbaar is dan is het in dat krankzinnigeninstituut gevestigd aan het Binnenhof, en als straks de bedrijfstak het circus de nek omgedraaid is, dan hebben jij en je mede-patiënten – lees: volksvertegenwoordigers – het patent op het ‘ambt’ clown.
Meer en meer blijkt – uit het Haagse ‘beleid’ – dat het gezegde: “als je niets kan, kan je altijd nog politicus worden” een waarheid als een koe, maar omdat jullie in jullie groene waanzin ook bezig zijn deze beessies uit te moorden, zal dit ietwat denigrerende, maar volkomen terechte gezegde ook een vroegtijdige dood sterven.
Is er dan nog hoop, in welke vorm dan ook? Ja, die is er. Uit het feit dat zelfs jij het tot minister kan schoppen, blijkt dat de zich intellectueel verheven voelende elite, inferieur zijn aan het intellecte niveau van de gemiddelde Nederlander, en jullie dus inwisselbaar zijn voor Henk en Ingrid, dat zo geliefde stel uit Geert Wilders vocabulaire.

Richard Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder