EEN OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE


0


Heer Rutte,
Voor de zoveelste keer tijdens uw afbraakbewind krijgen wij te horen dat er lastenverzwaringen aankomen, belastingverhogingen die gestapeld worden bovenop een reeds krankzinnige inflatie van 12 procent. (https://www.telegraaf.nl/nieuws/1314623232/rutte-waarschuwt-voor-hogere-belastingen-lastenverzwaringen-onvermijdelijk)
Het was ongeveer een maand geleden dat u de voorspelling deed dat Nederland door de oorlog in Oekraïne niet in een recessie zou belanden, omdat onze economie draaide als een tierelier, en dat onze ondernemers met hun voorspellingen te somber waren. (https://www.nd.nl/varia/varia/1114015/premier-rutte-ziet-geen-recessie-ontstaan-door-oorlog-oekraine)

Het is algemeen bekend, ondanks uw spijtbetuiging, dat u wars bent van welke vorm van visie dan ook, en daar betalen wij Nederlanders nu al jaren de rekening voor. (https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5201629/visie-mark-rutte-olifant-zicht-belemmert)
Wij leven inmiddels in een land wat geregeerd wordt naar de waan van de dag, middels werkelijk een schokkend gebrek aan deskundigheid, medemenselijkheid en realiteitszin. De Haagse waan en kortzichtigheid staat het toe dat bijvoorbeeld een afgestudeerde basisschoolleraar de ene dag verantwoordelijk mag zijn voor onze volksgezondheid, terwijl hij de dag erna onze volkomen vastgelopen woningmartkt uit het slop mag trekken, zonder enige vorm van ter zaken doende achtergrond of deskundigheid.
Wij moeten als volk lijdzaam toezien hoe een – incompetente – Minister van Buitenlandse Zaken die de ‘eer’ aan zichzelf hield na de volkomen mislukte evacuatie uit Afghanistan, daarna beloond werd met de positie van Minister van Financiën, en dit alles vanuit het oogpunt van het veiligstellen van de  belangen van het partijkartel, en niet om ons land op een gedegen en deskundige manier te leiden. Ministerschappen worden verwisseld of men een ander overhemd aantrekt, en de uiteindelijke rekening valt altijd in de brievenbus van de belastingbetaler.

Door het gebrek aan visie, het gebrek aan intelligentie en het overduidelijke gebrek aan deskundigheid in de Haagse politiek zijn er nu wéér gaten in de begroting, gaten die iedere normale Nederlander al van mijlenver zag aankomen door het uitdeelgedrag tijdens de corona crisis, en de vernietigende maatregelen.
Nu wordt er gesproken over bedragen van meer dan 10 miljard euro, waarvoor wij wederom een broekriem moeten omdoen die niet meer past om onze reeds ingeteerde lijven, terwijl er door de Haagse incompetentie bedragen over de balk gesmeten zijn die deze gaten bij benadering hadden kunnen dempen.
# onder het regime van Hugo de Jonge is er op spontane wijze ongeveer 5.1 miljard euro verdwenen (https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5231880/hugo-jonge-vijf-miljard-uitgegeven-geen-bonnetjes-rekenkamer)
# eveneens onder het regime van Hugo de Jonge is er ruim 1 miljard gestoken in de volkomen mislukte testmaatschappij en fieldlabs.
# onder de niet betrokken zijnde, maar wel betrokkenheid hebbende regie van Hugo de Jonge is er ruim 100 miljoen gestoken in volkomen waardeloze mondkapjes.

U ziet, in letterlijk één seconde kan ik ruim 6.1 miljard euro boven water trekken, die door de ondeskundigheid en Haagse waanzin over de balk gemeten/ gestolen is, belastinggeld dat wij nu goed hadden kunnen gebruiken om wederom de Haagse onkunde te ‘compenseren.’
Het is inmiddels ‘beleid’ dat er in dit land altijd blanco cheques klaarliggen voor immigratie, vluchtelingenhulp, klimaatwaanzin, de subsidie van de Europese Unie en linkse hobby’s als de financiering van de oorlog in Oekraïne, terwijl er niet de minste vorm van bereidwilligheid is om te investeren in de indexering van onze pensioenen, koopkrachtteparatie of armoedebestrijding onder het eigen volk, tenzij daartoe gedwongen door de publieke opinie.
Terwijl u aan ons – het Nederlandse volk- wederom vraagt de broekriem weer aan te trekken, ook al spreekt u van lastenverzwaringen voor het bedrijfsleven, zien wij dat er aan alle kanten uitgedeeld wordt van ons belastinggeld, om uw politiek correcte gezicht maar hoog te houden ten aanzien van de mondiale heersers.


Ik trek nu de spreekwoordelijke streep bij deze zoveelste lastenverzwaring, en wens als Nederlandse burger niet meer op te draaien voor de Haagse waanzin, incompetentie en vernietigingsdrang.
Het wordt tijd dat u en uw kabinet – met in uw kielzog ruim driekwart van ons parlement – opstappen wegens gebleken incompetentie, wanbeleid en bewezen haat t.a.v. het Nederlandse volk, en dat u vervangen wordt door volksvertegenwoordigers die ter zaken deskundig zijn, zich inzetten voor het Nederlandse volk en ons vaderland en die niet wars zijn van visie, maar middels hun visie ons land veiligstellen voor toekomstige generaties.


Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder