EEN TELEURSTELLEND BRIEFJE AAN DE NCTV


2


Geachte heer Pieter-Jaap Aalbersberg,
Mag ik mezelf even aan u voorstellen, ik ben een Nederlander met een mening, en daarom volgens uw NSA-achtige clubje een gevaar voor de Nederlandse samenleving. (https://www.lnnmedia.nl/demonstraties/de-nctv-maakt-nepaccounts-en-volgt-mensen-online/)
Omdat niets menselijks ook mij niet vreemd is, bezondig ik mij in mijn columns en dagelijks leven – uiteraard langs de meetlat van uw ietwat verziekte wereldbeeld – weleens aan wat ‘activistische’ activiteiten.


Zo heb ik vanmorgen een dermate grote ‘morning dump’ in mijn bescheiden wc-potje gelegd, dat er een tweede spoelbeurt nodig was om deze bruine rakker naar bestemming riolering te verzenden, wat in uw optiek uiteraard staat voor mijn terroristische karakter, want: A ) ik doe aan waterverspilling. B ) ik benoem het racistische woord ‘bruin.’
Was het mijn bedoeling om zo’n flinke jonge met een zongebrande tint in de pot te leggen? Nee, want ten eerste genoot ik er niet van – lees: mijn arme anus moet nu nog dichtslaan – en ten tweede zou ik ook best een albino-drol hebben willen neerleggen, maar de natuur heeft nu eenmaal bepaald dat mijn morningdumps van een ‘evenaar’-achtige pigment structuur zijn.


Wat u dus ziet als ‘staatsgevaarlijk activisme’ is in mijn geval, en dat van miljoenen Nederlanders, een natuurlijk proces, even natuurlijk als pak ‘m beet je mening geven, of je verzetten tegen onwettigheid.
Hoewel het mij een bepaald gevoel van teleurstelling bezorgt dat ik – voor zover ik weet – nog niet op de radar verschenen ben van uw, in de schaduw van onwettigheid opererende organisatie, ben ik uiteraard altijd bereid om uw werk te vergemakkelijken, door mijzelf dan maar in the spotlight te plaatsen.
Omdat ik vermoed dat uw organisatie met algoritmes en zoekwoorden werkt, ben ik best bereid om uw organisatie daarin tegemoet te komen middels de volgende ‘alarmerende’ terroristische feiten/gedachten: # ik heb vanmorgen 25 minuten gedoucht. # vandaag weer een kilo sparreribs ‘on the barbie.’ # straks even 100 euro pinnen. # ik zet de thermostaat op 22°. # oeps ik rij 10km te hard. # even langs de boekhandel voor Het Corona Bedrog en langs de slijter voor wat Russische Wodka. # verteld Mark Rutte nou alweer een leugen? # een Oekraïner in huis? Ja als ze blond, slank en 25 jaar oud is met de slikcapaciteit van een Pelikaan. # hmmm het zonnetje schijnt, ik smeer mezelf ff in met zonnebloemolie omdat dat zo lekker bakt.


U ziet, beste heer Aalbersberg, mijn gedachten/activiteiten zijn van een dermate terroristische inslag, dat mijn persoontje een grotere observatie behoeft dan wat akbar roepende baardliefhebbers met een opvallende riem om hun middel, en daarom eigent uw organisatie zich – uiteraard voor ons landsbelang – bevoegdheden toe, die zij wettelijk niet heeft.


Nou zou ik kunnen zeggen dat uw organisatie daarmee een groter gevaar voor de democratische rechststaat vormt dan mijn morning dump, maar die mening schuurt volgens u dan uiteraard weer langs de grens van een terroristisch gedachtegoed.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

2
Michel Mulder