Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet buiten het lichaam! EEN VIRUS IS NIET BESMETTELIJK


2

(bitchute)

Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet buiten het lichaam!
EEN VIRUS IS NIET BESMETTELIJK
Tom barnett: Toen ik mijn filmpje postte, had ik direct veel kijkers, maar na een paar dagen was het al uit de social media verwijderd. We mogen blijkbaar de waarheid niet verspreiden. De cencuur en propaganda wordt steeds erger.

Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is? We worden onnodig bang gemaakt. De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan. Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker. Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.
Een virus is geen levend organisme
Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders GEEN virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? denk je nu. Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.
Waarom maken we virussen?
Waarom creëert een cel virussen (of oplosmiddelen) in ons lichaam? Dat doet een cel door de opgestapelde afvalstoffen (gifstoffen) in ons lichaam. En hoe wordt een cel dan vergiftigd? Ik zal het heel simpel uitleggen.

Mensen vergiftigen hun geest en lichaam jarenlang met allerlei dingen. Ze eten bewerkte suiker en bewerkt vlees, additieven en gefrituurd voedsel, ze koken hun eten in de microwave, gebruiken vaccins met chemische stoffen, drinken kraanwater waar ook allerlei troep in zit, enz… Mensen denken dat dit geen kwaad kan. Maar Moeder Natuur is niet geïnteresseerd in wat jij denkt. Kies je voor voeding die je lichaam vergiftigt, dan zal je lichaam de afvalstoffen proberen te verwijderen.

Wat is dan een griep? Dat is gewoon een virale ontgifting of reiniging. En een verkoudheid is meestal iets bacterieels. Je lichaam reinigt vooral zware metalen, plastic, chemische stoffen en industriële vervuiling. Poets- en verzorgings-middelen bevatten ook chemische stoffen. Binnen in de cel zal het virus het afvalproduct afbreken. Daarom voel je je ook niet zo lekker tijdens deze reiniging.
Als je heel veel afvalproducten in je cellen hebt, kun je je heel ziek voelen. En heb je echt te veel gifstoffen in je lichaam, dan kan dit je cellen beschadigen. Bij ernstige vergiftiging kan het zelfs een celdood creëren. Maar dat zijn extreme gevallen.

Het lichaam zal alleen virussen creëren op de plaatsen in je lichaam, die gereinigd moeten worden. Virussen worden gecreëerd op plaatsen waar het nodig is. Heeft iemand hepatitis waarbij de lever word aangetast, dan worden hart, longen en brein niet aangetast.

Een virus dat wordt gecreëerd in de lever, zal niet de longen of het hart aantasten. Dus als een virus niet kan overgaan op een ander orgaan, dan begrijp je ook wel dat een virus zeker niet overdraagbaar is op mensen. Een virus springt niet van het ene naar het andere orgaan. Dus is het onmogelijk om een virus van mens op mens over te dragen. Daarom kun je geen Spaanse, Aziatische of varkensgriep krijgen.
Waarom krijgen mensen op dezelfde moment een griep?

Alleen een bacteriële infectie of een schimmel is besmettelijk. Een bacterie of schimmel is een levend organisme. Een virus daarentegen is GEEN levend organisme, Hoe komt het dan dat we vaak op dezelfde moment een virus creëren in onze cellen? Als mensen hebben we een soort aangeboren intelligentie. Dieren weten ook hoe ze moeten paren. Vogels weten bijvoorbeeld hoe ze naar het zuiden moeten vliegen. En ons lichaam weet heel goed wanneer een reiniging nodig is. Het weet door omgevingsfactoren wanneer het moet reinigen.

Daarom kunnen mensen in dezelfde omgeving een virus creëren. Maar niet iedereen hoeft op dezelfde moment een virus te krijgen. Want als we gezond eten zonder chemische toevoegingen weet ons lichaam dat het niet hoeft te reinigen. Ons lichaam praat ook met andere lichamen, vooral ons immuunsysteem doet dat. Daarom zijn we aangetrokken tot de andere sekse. We kunnen hun immuunsysteem voelen.

Wat is dat corona virus dan?
Je kunt op internet zoeken naar het patent van het coronavirus. Daarom heet het ook covid19. Het patent bestaat sinds 2019. En wanneer is de corona uitbraak ontstaan? In 2019 natuurlijk. Het corona virus kun je alleen krijgen als het geïnjecteerd is in je bloedbaan. Zoals ik al eerder zei, maakt je lichaam pas een virus aan als een cel vergiftigd is. Een virus is de afvalstof van een cel. Het wordt in je lichaam gecreëerd en niet erbuiten. Dus krijgt een hele groep mensen hetzelfde virus, dan klopt dat niet. Dan moet het geïnjecteerd zijn in de bloedbaan.
Mensen moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedachten, geloof en actie. Ze zouden meer kennis moeten opdoen, zodat angst en stress kunnen verminderen. Geloof dus niet dat een virus komt door bepaalde rassen of volken, zoals de Spaanse griep of de Aziatische griep. Een land is niet schuldig aan een virus. Maar ook van dieren kunnen we geen virussen krijgen. Een virus is niet besmettelijk.

Wat we zeker niet willen is via vaccinaties weefsel van dieren in een menselijk lichaam injecteren. Dat is echt geen goed idee. En dan spreken we nog niet over al die chemicaliën die in vaccins zitten. Veel mensen gaan een griep- of een andere vaccinatie halen. Dit is de enige manier waarop dierenweefsel in een menselijk lichaam terecht kunnen komen: via vaccinaties. Dus blijf weg van vaccinaties. Die vaccinaties hebben als doel een virus te doden. Maar een virus is nooit levend geweest. Wat wordt er toch een hoop nonsens verteld.

Nog een tip. Vermijd èlke vorm van vaccinatie, want de stoffen die erin zitten zijn echt niet gezond. Ga liever geregeld naar buiten. Je hebt frisse lucht, zon en licht nodig (vitamine D). Dus zet je tv en social media uit.
Ik vertel je dit allemaal in de hoop stress en angst te verminderen. Ik kan niet te diep ingaan op wat er werkelijk speelt in deze ‘’zogenaamde’’ corona pandemie. Daar kan ik wel een boek over schrijven. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die niet weten wat achter de schermen van de corona pandemie schuil gaat.

Nu je weet hoe je een virus krijgt, kun je zelf ook eens even nadenken.
Wie bepaalt al die zogenaamde doden?
Wie telt al die zogenaamde doden?

Er sterven jaarlijks een half tot een miljoen mensen aan de gewone griep. Als corona geen natuurlijk virus is, kan het alleen via vaccinaties zijn toegebracht. Veel mensen gebruiken de correcte naam ‘’covid-19’’, ze houden zich netjes aan de social distance, gaan in isolatie, dragen een mondkapje en wassen hun handen met schadelijke
stoffen en hormoonverstoorders. Sommige mensen vertellen hoe je je moet gedragen, als je niet meedoet aan deze maatregelen.

Als je je zo gaat gedragen, zul je niet veel oplossen en maak je alles alleen maar erger. Want als je dit allemaal laat gebeuren, geef je vrijwillig je rechten en vrijheid op. Laat je niet gek maken door deze onzin. Steek je middelvinger op, ga naar buiten en doe gewoon gezonde, normale dingen.

Ik geef je nog een laatste tip. Gebruik je gezonde verstand, probeer zelf na te denken en doe meer onderzoek. Als je niet zelfstandig nadenkt, gaat iemand anders dat voor je doen…

Tom Barnett (Australië)
Studeerde 6 jaar medische geneeskunde en 6 jaar natuur geneeskunde. Deed 3 jaar onderzoek naar virussen, bacteriën en schimmels.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

2
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *