Geen terugkeer naar normaal als je niet regelmatig een vaccin neemt!


0

De CEO van Pfizer zegt dat het normale leven binnen een jaar zal terugkeren, maar niet voor degenen die niet regelmatig COVID-19 vaccinaties hebben, aldus Summit News.

Tijdens een optreden op ABC This Week met George Stephanapoulos, werd Albert Bourla gevraagd wanneer hij het einde van de pandemie voorzag.

“Binnen een jaar, denk ik dat we in staat zullen zijn om terug te keren naar het normale leven,” zei Bourla, terwijl hij heel duidelijk maakte dat deze uitspraak alleen geldt voor degenen die bereid zijn om regelmatige booster shots tegen het coronavirus te nemen.

“Ik denk niet dat dit betekent dat er geen varianten meer zullen komen,” voegde Bourla eraan toe. “En ik denk niet dat dit betekent dat we in staat moeten zijn om ons leven te leiden zonder vaccinaties, in principe.”

Bourla zei dat het “meest waarschijnlijke scenario” is: “jaarlijkse herhalingsvaccinaties” als gevolg van het ontstaan van “nieuwe varianten”.

De opmerkingen van de CEO van Pfizer over jaarlijkse vaccinaties zijn interessant gezien het feit dat de FDA tot nu toe alleen booster shots heeft goedgekeurd voor ouderen en “personen met een hoog risico.” vanwege de vele ‘bijwerkingen’ van de boosters.

Bourla’s verhaal is vergelijkbaar met dat van Moderna’s CEO Stephane Bancel, die vorige week zei dat zelfs jongere mensen ten minste om de drie jaar een booster-vaccin zullen moeten krijgen.

Hieruit blijkt eens te meer hoe een maatschappij met een tweedeling wordt geschapen, waarin alleen degenen die zich regelmatig laten inenten van een relatieve ‘vrijheid’ kunnen genieten.

Voor degenen die blijven weigeren zich te laten vaccineren, zullen reizen, werken en mogelijk zelfs elementaire vrijetijdsbesteding beperkt blijven, waardoor zij voor onbepaalde tijd in een feitelijke staat van lockdown zullen verkeren. We zien nu al kampen ontstaan in Australie, voor mensen met kinderen is het niet ondenkbaar dat die aan de ouderlijke macht worden onttrokken. Nieuwe wetgeving met deelgezag heeft dat waarschijnlijk alleen maar makkelijker gemaakt.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4