Gesprek met een mondkapjesdrager


-1

?????? ??? ?? ???? ????????? ?????? ?? ?? ?????? ????? ??
Omdat een mondkapje hier niet tegen helpt.
Omdat het schadelijk is voor de gezondheid.
Omdat er geen sprake is van een strijd.
Omdat het een teken van onderdrukking is.

????? ????? ??? ?????
Nou, omdat de gaatjes die erin zitten te groot zijn om een virus/aerosolen tegen te houden. Hier zijn talrijke voorbeelden van te vinden op internet: plaatjes waaruit blijkt dat een mondkapje niet werkt tegen bv verfresidu.

???? ??? ????? ?? ??????? ???? ?????? ??? ????? ??? ????? ?????????? ??? ?????? ?????? ?? ?? ??? ????????
Ten eerste zijn mensen die me rechtstreeks in m’n gezicht zouden hoesten of niezen, laat staan plassen, zeer zeldzaam.
Ten tweede houdt een broek misschien wel de straal en druppels tegen, maar niet de geur. En daar gaat het nu juist om.

Heb je wel eens gezien wat voor beschermende pakken mensen in laboratoria dragen om besmetting te voorkomen? En als dit virus zoooooo gevaarlijk is: waarom merken de meeste mensen er niets van? Waarom kunnen om het een wat voor mondkapjes gebruikt worden en waarom worden ze niet op een speciale manier afgevoerd? Zelfs batterijen worden apart gehouden van de rest van het vuilnis. Omdat het schadelijk is als ze in het milieu terecht komen. Maar gebruikte mondkapjes met mogelijk een “killervirus” erop laten we overal rondslingeren…? Kom nou toch. Denk alsjeblieft even na. Als het allemaal zo gevaarlijk zou zijn, dan zouden we niet spastisch om elkaar heen dansen in de deuropening zonder elkaar een hand te geven om vervolgens gezellig een kopje koffie te gaan drinken.

???? ?? ??? ???? ???ï???????
Wat? Dat ik mensen geen vals gevoel van veiligheid wil geven? Nee.

En als iemand zich oprecht zorgen maakt en een mondkapje draagt, dan hoef ik dat toch niet te doen? Vanuit die filosofie kan ik diegene dan toch niet besmetten?

???? ??? ?? ???? ??? ?????? ??????? ???? ??? ????…
DAN SCHAADT HET WÉL.
Je krijgt letterlijk minder zuurstof binnen, omdat je je uitgeademde lucht weer inademt en je besmet jezelf met oa bacteriën die zich op het masker vestigen bij het uitademen.

???? ?? ???????? ??? ????? ???? ????? ???????? ?? ????????
Eeeehm…succes…?
Virussen zijn al vanaf het begin der tijden onderdeel van ons leven. Ze muteren voortdurend en vervullen daarnaast ook een belangrijke functie. Als ze al bestaan en besmettelijk zijn, want dat is nog niet eens een uitgemaakte zaak.

Als je je wilt wapenen, zorg er dan voor dat je gezondheid optimaal is. Op álle mogelijke vlakken. Als dat niet kan, dan is het de taak van diegene om passende maatregelen te nemen en misschien van de mensen die daar dichtbij staan. Dat is niet de verantwoordelijkheid van de rest van de wereld.

Daarbij: dit soort virussen is onmogelijk met een vaccin te bestrijden. We proberen dat al hoe lang…80 jaar? Met de griepprik? Is de griep onder controle? Nee. Dat gaat ook niet. Bovendien: de natuur vindt altijd haar weg.

???? ??? ?? ???? ???? ??? ????? ????????
Is er überhaupt (nog) iets aan de hand? Waarom is het dan nodig dat we allemaal bang blijven? Waarom wordt er wereldwijd met cijfers en testen geknoeid, data gefingeerd, behandeling weggewuifd, censuur en emotionele chantage toegepast. Voor ons bestwil? Hoe dan?

Als je nu nog steeds gelooft dat de regering ons wil redden en beschermen en dat zulke draconische maatregelen, die ons alleen maar angst inboezemen, ellende bezorgen (emotioneel, financieel, psychisch, enz) en niet gericht zijn op gezondheid maar op macht en geld verdienen, dan heb je duidelijk nog geen onderzoek gedaan naar wat er gaande is. Verdere discussie is volgens mij dan ook zinloos, aangezien je daarvoor argumenten nodig hebt en niet slechts emotionele en anekdotische voorbeelden.

?????????? ???? ??????
Wat is veiligheid zonder vrijheid?
Als een dictator z’n volk veilig probeert te houden, keuren wij, vanuit een democratisch perspectief, dat toch ook af?
We spreken alleenheersers erop aan dat ze onmogelijk maatregelen passend kunnen maken voor de hele bevolking zonder hen om hun mening en naar hun behoeften te vragen.
En nu moet de hele wereld ineens doen wat de Wereld Gezondheidsorganisatie zegt?
Is de Grondwet ineens niets meer waard?
(Sommigen zullen stellen dat dat inderdaad zo is en al heel lang.)
Wij zijn allemaal soevereine wezens.
Ik heb totaal geen moeite met het volgen van regels.
Maar heb al op jonge leeftijd gezien en geleerd dat mensen in autoritaire posities niet altijd te vertrouwen zijn. Door ervaring weet ik dat je ten alle tijde zelf moet blijven nadenken en niet zomaar dingen moet aannemen. Ook niet van geleerden, artsen, bestuurders, guru’s, zogenaamde heiligen…

PS Bovenstaande geldt in mijn optiek ook voor de zogendaamde C-test (die niet deugt en wél risicovol is), het obsessief gebruiken van anti-bacteriële gel en temperatuur opmeten met een voorhoofdsthermometer. De lockdown, het afstand houden, de opgeblazen cijfers en zorgvuldige gekozen angstaanjagende woorden in de media… ze hebben ons gereduceerd tot angstige, besmettelijke ratten. De vereenzaming en financiële stress zullen meer slachtoffers eisen dan C ooit zal kunnen. En daar helpt geen mondkapje tegen.

Ik ben er zooo toe aan dat we met ons allen weer normaal gaan doen.

Bron: onbekend, overgenomen van een gedeelde post op FB


Like it? Share with your friends!

-1
Sander