Heeft de VN geheime globale plannen voor het jaar 2030?


-1

Het lijkt er op dat de EU-VN steeds meer de macht van het administratiebureau van de overheid krijgt. De VN over de hele wereld krijgt hiermee dus heel veel invloed op wat er elke dag in ons leven gaat gebeuren.

Als je het hier niet mee eens bent en inspraak wilt behouden, is het belangrijk om je vooral in te blijven lezen en op de hoogte te blijven van deze plannen. Jouw vrijheden, inspraak en handelen zullen worden ingeperkt als je niks doet en daar zijn ze op uit.

De zogeheten Agenda 2021/2030. Het is zeer belangrijk om te weten wat daar in staat en wat ze er mee bedoelen en vooral wat ze er mee willen, want dit is voor de mensheid geen pretje.

Het is nu al aan de gang in Den Haag. De EU-VN in Den Haag heeft niks te vertellen, omdat de VN met Agenda 2030 de touwtjes in handen heeft. Nog niet zo lang geleden was er op het nieuws te zien, dat het Kabinet Rutte het verkopen van benzine auto’s vanaf het jaartal 2030 gaat verbieden. Dit is een opgedrongen dictaat van de VN-EU, dus in andere landen gebeurt hetzelfde. Dit betekent dat er dus weer minder keuze is voor jou als burger.

Het gaat er zeker niet om dat de overheid minder vervuilde auto’s afkeurt. Nee, het gaat erom in dit voorbeeld, dat de overheid een keuzevrijheid wegneemt, maar er niets voor in de plaats aan keuzes terug geeft. De overheid zou bijvoorbeeld auto’s kunnen aanbieden die kunnen rijden op waterstof, maar dat doen zij niet. Het gaat er om dat we de keus kwijt raken om in benzine auto’s te rijden.

Keuze, vrijheid en inspraak zullen niet meer voorkomen in het woordenboek van Agenda 2030. Een ondemocratische ongekozen regering zal de wereld gaan leiden, waarin je wordt gedwongen in keuzes die je niet wilt. Het excuus voor een schonere auto zal natuurlijk de CO2 uitstoot zijn om hun wil er doorheen te duwen. Blijf alert op Agenda 2030. Het gebeurt al.

Al gehoord van V.N. Agenda 21/2030 en de 17 globale doeleinden?

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3