Heel leuk die mRNA vaccins maar wie zegt dat jij straks geen eigendom bent van Pfizer, Astra-Zeneca of Moderna?


1

Het regime en al zijn collaborateurs juicht bij elk bericht over de aanstaande vaccins. Toch is er nog behoorlijk wat onzekerheid over deze nieuwe technologie. Het is nog nooit eerder goedgekeurd voor menselijk gebruik. Nu onder de zogenaamd hoge druk wordt het in rap tempo wel goedgekeurd. Waar de EU eerder een drempel had betreffende GMO technologie is die onder de Covid Crisis verlaagd. Net zoals de WHO eerder de pandemie definities veranderde.

Of dit een verstandig beleid is valt te betwijfelen. Wetenschappers die de vaccins maken beweren dat het DNA niet zal worden veranderd. Dat gebeurd niet stellen ze. Dat is echter iets anders dan dat ze het door middel van proeven uitsluiten.

Wetenschappers die géén banden hebben met Big Pharma geven aan dat er wel degelijk een kans is dat een mRNA vaccin het DNA blijvend kan veranderen met weet ik wat voor gevolgen voor u en uw nageslacht. Het louter zeggen dat het niet zal gebeuren is een gotspe. DES zou ook veilig zijn net als de vaccinatie voor de Mexicaanse griep. Achteraf weten we beter maar wel ten koste van talloze slachtoffers en de staatsecretaris en minister zijn hier volledig van op de hoogte.

Als er wél een verandering in de menselijke cellijn zou optreden en er zouden patenten voor worden verleend wie is er dan de eigenaar van deze nieuwe soort mens?


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4