HET ONZICHTBARE ELECTORAAT


0

Nederland heeft gekozen – althans dat wordt altijd beweert na verkiezingen – maar heeft Nederland wel gekozen, want waar komt het, in het dagelijkse leven volkomen onzichtbare VVD- en D666-electoraat eigenlijk vandaan?
Laten we – in de hilarische veronderstelling dat deze verkiezingen eerlijk zijn verlopen – eens kijken naar wat zaken die voor mij, en miljoenen Nederlanders de dagelijkse realiteit zijn.

Wij verkeren in de ‘gelukkige’ omstandigheid dat de meeste van ons bewoners zijn van twee werelden, de tastbare wereld waar elke vorm van tasten tegenwoordig verboden is, en de kunstmatige wereld die steeds meer onze tastbare wereld wordt.

Om te beginnen onze tastbare real life world: ik ken in mijn omgeving maar één persoon- en ja, ik ben er niet trots op – die volmondig toegeeft VVD te stemmen en dit altijd gedaan heeft.
Wie ik verder ook hoor of spreek, die kotst pathologische leugenaar Rutte volmondig uit en de benamingen aan het adres van SS – Sharia Sigrid – Kaag zijn met vals kreng, smerig wijf en terroristenliefje nog de meest gezellige.

Nou heb ik er volkomen vrede mee dat mijn persoontje niet the center of the universe is, en dat mijn real life world in tegenstelling tot de Jineks en Konings onder ons vrij bescheiden is, dus daar laat ik mijn mening dan ook niet van afhangen.
Nee dan de natte droom van Bill Gates en Claus Schwab, mijn kunstmatige wereld, the good old world wide (spider)web die mijn dagelijkse bestaantje met een duizelingwekkende grootte overstijgt.
Wie Ut groen-geile boekie nieuwe stijl eens tot zich wil nemen, moet voor de gein eens de f(an)b-pagina’s van de VVD, CDA, D666, GroenSlinks, Mark Rutte, Hugo de Jonge en de rest van de rattenplaag onder ogen nemen.
Ik ben – al doen mijn columns misschien anders vermoeden – nooit een fan geweest van het ongenuanceerde bagger gooien, maar wat er voor negatieve shit op deze pagina’s – bijna 99% – geplaatst wordt komt bijna in aanmerking voor de kwalificatie kunst, gezien de originaliteit ervan.
Ik lees zo goed als alleen maar negatieve commentaren over de Haagse handpuppets, hun plannen en de koers die zij uitstippelen voor Nederland.

Wie de afgelopen tijd wat vertoefd heeft op o.a facebook zag zo massaal profielfoto’s met het kader ‘ik stem FvD’ voorbij komen, dat het de nazi vlaggenparades op een bijeenkomst van de lokale afdeling van de PNVD laat lijken, en zag zoveel verwensingen aan het adres van SS Kaag voorbijkomen dat zelfs de computers van de NSA dit niet meer konden registreren.
Opvallend feit hierbij op de f(an)b-pagina van de Vereniging Van Delinquenten – a.k.a VVD – zijn de vele oprechte berichten van ondernemers die schrijven altijd VVD gestemd te hebben, maar dit nu nooit meer gaan doen omdat ‘hun’ partij ze volkomen in de kou heeft laten staan.

Bestaat er dan misschien iets als een derde dimensie, voor de gewone stervelingen onder ons volkomen onzichtbaar en onbetreedbaar, waar het VVD en D666- electoraat zich gedurende een periode van vier jaar schuilhoudt, om één keer in de vier jaar de realiteit van het stembureau te betreden om hun sekte in stand te houden?

Wat ook de ‘realiteit’ is, ik heb nog nooit een onzichtbare groep zo zichtbaar een stempel op de maatschappij zien drukken als de faceless VVD- en D666-wappies.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder