Werkgever dreigt met non-vaccinatie ontslag? Kan niet! (handleiding)


6

Er raken mensen in paniek omdat werkgevers dreigen met ontslag als men niet mee wil doen aan een medisch experiment, dat loopt tot eind 2023. Deze mensen hebben angstgevoelens die zich kunnen ontwikkelen tot psychosen en burnout. Daar zit een werkgever niet op te wachten. Dan kan het best de huisarts worden geraadpleegd.

Op de redactie kwam een brief van een jurist binnen, die we hierbij publiceren.

Neem contact op met uw dokter op en maak een behandelafspraak voor uw vaccinatie-angst. Op datzelfde moment bent u een medisch geval geworden, want angst (fobie) is een echt en realistisch probleem. Verzamel vervolgens informatie over bijwerkingen van vaccins en stuur die naar uw arts en vraag hem uw verzoek zo snel mogelijk te beantwoorden. U staat onder druk van uw werkgever, die u verplicht een vaccinatie te nemen. Als u geen antwoord krijgt meld dan dat dit bij u nog veel meer angst veroorzaakt.

Vraag uw dokter dan om u te onderwerpen aan een grondig medisch onderzoek VOORDAT u een injectie krijgt, zodat u, als bijvoorbeeld uw werkgever een injectie verplicht stelt, beschikt over fundamentele gegevens van medische deskundigen als bewijs dat de injectie u nadelig zal beïnvloeden. Als de arts dat weigert maak dan duidelijk dat uw angsten nog verder toenemen en u tegen een burnout aanzit.

Zeg vervolgens ook, dat u een contract wilt waarin staat dat de arts die de injectie toedient samen met zijn gehele praktijk (CEO en CORPORATIE) volledig aansprakelijk is als u levenslang in een slechte gezondheidstoestand komt te verkeren. De dokter zal dit als het goed is weigeren omdat hij geen garantie kan geven dat het vaccin veilig is. Ook deze weigering draagt bij tot uw verdere ongerustheid en u dreigt in een angstpsychose te geraken, waar u misschien we voor behandeld zal moeten worden.

Terwijl dit alles aan de gang is, vertelt u uw werkgever bij herhaling dat u het laat onderzoeken in afwachting van het advies van uw arts. Het is uw werkgever verboden contact met uw arts op te nemen of de bedrijfsarts in te schakelen om privacy redenen. U ZULT WINNEN!! Iedereen die dit doet zal winnen. Gebruik het. Ik heb een graad in de rechten en dit is het proces dat ik heb toegepast. Het werkt!

Ook de resolutie van de Raad van Europa kan tegen een verplichting en de gevolgen van weigering worden gebruikt.

Tekst met dank aan: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/16/verplichte-vaccinatie-uitgesloten-aldus-een-jurist/#more-72135


Like it? Share with your friends!

6