HET TELRAAMPJE VAN HET CBS


0

Om de angst voor het biervirus on top of the charts te houden, wordt er steeds meer een vrije interpretatie toegepast – lees gegoocheld met de cijfers – om blijvend te overtuigen van de dodelijkheid van deze verkoudheid.
Volgens het CBS moeten we, door een nieuwe methode, ineens rekening houden met 50 tot 100% meer coronadoden dan tot nu toe gedacht, oftwel omdat de angst nog niet diepgeworteld genoeg zit vegen we nu gewoon – door een nieuwe methodiek – alle overlijdens op één hoop om te komen tot het meest afschrikwekkende scenario.

Met mijn simpele verstand dacht ik dus altijd dat een overlijdensoorzaak vrij simpel te bepalen was, als je een mes tussen je ribben geplant krijgt en vrij snel daarna overlijd, dan lijkt de oorzaak mij vrij zichtbaar.
Tot het moment dat corona dus zijn intrede deed op de mondiale markt, en lijkschouwers overal ter wereld terugmoeten naar de schoolbanken om het hoofdstuk: corona, the big lie, tot zich te nemen.
In het, voor mij overduidelijke geval van het mes tussen de ribben, blijkt de waarheid voor een leek als mij toch niet zo eenvoudig te ontrafelen. Het – voor mij – moordwapen blijkt ooit eens verkocht op mp, waarna de nieuwe eigenaar in een moment van onoplettendheid heeft gehoest terwijl hij het mes in zijn handen had. Het mes is daarna, terwijl hij in een schouwburg zat uit de zak van zijn jas gestolen door de uiteindelijke ‘verwarde steker.’…… dus om een lang verhaal kort te maken: het is een coronaslachtoffer.

Als je de lijnen ziet is het toch wel zo duidelijk want of je nu overlijd in je bed, op weg naar je werk in een ongeluk of omdat je net de pech had om onder die piano door te wandelen, die ze aan een zéér dun draadje omhoog aan het takelen waren, ergens in jouw helaas abrupt beëindigde leven is er wel een moment wat naar corona te herleiden is.
This shit is here and no one is going to escape……… althans dat is het WHO, RIVM en overheidsstandpunt inzake deze allesoverheersende griep.

Het vreemde is echter dat we verhalen en cijfers horen, die deze hele bullshit ontkrachten, maar die het gros van de wereldbevolking weigert in te zien, angstig als men is voor die klop op de deur door oompje corona.
We hebben misschien allemaal het vreselijke bericht gehoord van het meisje van 3 dat recent overleed, en waarvan de vader zich ondanks zijn niet te bevatten verdriet, geroepen voelde om kenbaar te maken dat zij niet overleden was aan corona (omdat zij de zoveelste was die op de corona statistiekenhoop werd geveegd)
Als zelfs mensen in het middelpunt van hun onmenselijke verlies en verdriet zich geroepen voelen om de coronaleugens – gebracht door overheden en de msm – tegen te spreken, dan weet je dat er iets goed mis is met deze shit.

Wat er o.a. mis is met de coronahype is het, zo goed als geheel verdwijnen van de griep.
De griep verdwijnt waar corona verschijnt, en als we nog even wachten dan zullen de statistieken uitwijzen dat corona het enig waarlijk werkende griepvaccin zal blijken te zijn.
In een jaarlijks groeiende griepepidemie kunnen we nu uit monde van het RIVM opmaken dat: “in de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 t/m 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443).
En hoeveel coronadoden hadden wij…… 6.136!!!

Het bewijs ‘liegt’ ons recht in ons gezicht uit mensen – en ze verbergen het niet eens – maar je moet het zelf willen zien.
De afgelopen 5 griepperiodes hadden wij een oversterfte van gemiddeld 6.443 mensen, en nu in de periode dat corona zijn nasty face om de hoek steekt was er een oversterfte van 404 mensen, maar hadden we wel 6.136 coronaslachtoffers. Hoe duidelijk wil je het nog voorgeschoteld en met een slabbetje om opgeserveerd krijgen? Het is niet dat je een Einstein-achtige geleerde hoeft te zijn om deze cijfers op waarde te schatten, en de cijfers als lijnpuzzel te verbinden……. it’s there in your face.

Ik heb, hoe krankzinnig dit ook klinkt, een immens respect voor de wijze waarop deze – nog nooit in de geschiedenis vertoonde – leugen in elkaar is gezet, en met hoeveel toewijding, censuur en polarisatie deze in stand wordt gehouden.
Maar wat de doorslaggevende factor blijft bij the mother of all lies, is toch het gebrek aan simpelweg gezond verstand bij de grote massa, die met hun wegkijken en stilzwijgen een essentieël onderdeel van de leugen blijken te zijn.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder