Het zwartste mRNA vaccinatie scenario?


-1

Op dit moment worden er wereldwijd talloze uitbraken gemeld in verzorgingstehuizen van het coronavirus in diverse varianten. Misschien niet toevallig net na vaccinatierondes met het Pfizer/Biontech of Moderna vaccin? Bewoners en verzorgenden zouden zijn besmet met meestal een onbekende oorzaak. Inmiddels zijn er in Nederland zeker 35 doden te melden die dan onder het kopje Covid worden gerubriceerd. De vraag is of dit terecht is. Het aantal bijwerkingen is namelijk nogal talrijk en heftig volgens het Amerikaanse CDC. Zou het niet zo kunnen zijn dat die ouderen die ziek worden en/of overlijden te kampen hebben met de bijwerkingen van het vaccin en niet met het Covid virus?

Is het misschien zo dat met het gebruik van deze mRNA vaccins waarbij het Coronavirus spike eiwit wordt gebruikt de gevaccineerden automatisch positief testen op Covid? Vanwege dat ingebrachte Coronavirus spike eiwit? Dit gebeurde immers ook met het Australische vaccin dat eerder is teruggetrokken, waarin iets van het HIV virus was verwerkt waarna de proefpersonen HIV positief getest bleken te worden?

De derde golf zou dus best eens helemaal geen Covid kunnen zijn maar eenvoudigweg de bijwerkingen van een vaccin wat nog in de testfase is tot 2023 en abusievelijk als Covid wordt gezien. De vierde golf zou dan straks over een paar weken/maanden de beruchte cytokinestorm kunnen zijn. De afweer tegen eigen cellen bij het tegenkomen van één van de duizenden ‘wilde’ coronavirussen. Dit wordt beschreven in een aantal studies voor vergelijkbare types mRNA vaccins die eerder met dieren zijn gedaan. Waar de dieren in eerste instantie goed leken te reageren vielen ze na verloop van tijd allemaal dood neer.

Dit scenario zou best eens de vierde golf kunnen worden, waarvan dan gezegd zal worden dat het de meest dodelijke Covid variant is tot nu toe.  Alle gevaccineerden zullen tevens positief getest worden, dus Covid is dan weer de boosdoener. Niet voor niets is voor dit type vaccins al gewaarschuwd door een groep wetenschappers en ook Prof. Dolores Cahill.

Gevolg zal verlenging van maatregelen zijn, meer vaccins en meer verplichting en meer doden.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4