Hugo de sjongejongejonge


-3

Ik heb weer met verbazing naar je geluisterd.

Ron Frese sprak je aan over de situatie op Schiphol en de aanwezigheid van foto’s die rond circuleren over het mierennest van mensen daar. De slappe zoektocht naar argumenten die volgde zijn eigenlijk een volwassen vent niet waardig. Leugens en verzinsels.

De uitdrukking op je gezicht vertelde Ron Frese dat dit soort vraagstelling niet gewenst is en hakkelend kapte je het onderwerp maar af met dat je de foto’s niet gezien had dus het eigenlijk niet wist. Wat je wel wist is dat het in sommige situaties zoals bij inchecken het niet haalbaar is om 1.5 meter afstand te houden.

In Jip en Janneke taal kunnen mensen niet achter mekaar in een rij staan met hun bagage volgens u. Dus dan is het geen probleem om door mekaar heen te lopen. Er wordt wel verwacht dat dit gecompenseerd wordt door het dragen van mondkapjes. Dezelfde nutteloze mondkapjes die eigenlijk schijnveiligheid bieden en niets meer.

Overigens wel de ultieme lokatie om te trainen voor gezichtsherkenning met alle aanwezige camera’s op de luchthaven.

Gelukkig hoeft Schiphol zich geen zorgen te maken over undercover boa’s met stiekeme bodycams die buitensporige boetes uitschrijven. Die zijn vooral druk om de horeca de nek om te draaien.

Om de woorden van een welbespraakt politicus te gebruiken: Hugo de Jonge, u bent de sluipmoordenaar voor vele kleine- en middelgrote ondernemers.

M.Verheij.


Like it? Share with your friends!

-3
Michel V