IK MAG MIJN LICHAAM EN VERSTAND NIET MEER VERTROUWEN


-1

De mens is een, soms vreemd, maar zéér complex en mooi ‘mechanisme’ met diverse ingebouwde safety features.
Twee van deze veiligheidsvoorzieningen zijn ons immuunsysteem en onze hersenen, die ons lichaam gezond houden en ervoor zorgen dat wij geen ondoordachte, onszelf in gevaar brengende, beslissingen nemen.
Deze safety features zitten al in de mens ingebakken sinds ons allereerste bestaan, en mede daardoor is letterlijk onze hele geschiedenis opgebouwd, maar op last van een dictator in zijn torentje en een team van medische ‘experts’ onder leiding van ome Jaap van Dissel, moeten wij duizenden jaren van evolutie overboord gooien om ons te persen in het keurslijf van de staatsdictatuur.

Wij moeten, nee mogen, niet meer op ons gezond verstand, onze eigen waarnemingen en ons eigen lichaam vertrouwen in de ‘strijd’ tegen een griepvirus, nee deze beslissingen neemt onze overheid – u weet wel die bende ‘volksvertegenwoordigers’ op het Binnenhof – voor ons en daarbij leidt er maar één weg naar Rome, en dat is de weg van de gifspuit van Bill Gates.

Je zou dan denken – u weet wel: met dat gezonde verstand – dat onze overheid er alles, maar dan ook alles aan gelegen is om een draagvlak voor deze gifspuit te creëren, want het spreekwoord luidt nog steeds: onbekend is onbemind.
Niets is echter minder waar, het ons letterlijk door onze strot gepromote ‘wondervaccin’ is in nevelen gehuld, voor wat betreft de inhoud, en wordt geproduceerd door een farmaceut die meer gerechtelijke veroordelingen achter haar naam heeft staan dan de maffia en yakuza tezamen.

De onderbouwing van de noodzaak van deze gifspuit is – wederom naar de mening van mijn gezonde verstand – ook weer volkomen ridicuul, want als we pinokkio Rutte moeten geloven is enkel dit wondervaccin de bescherming tegen die over de top gehypte verkoudheid, maar tevens werkt dit vaccin dus voor geen meter…… op basis van het individu.

Wij moeten volgens de WHO, ome Bill. G, het RIVM, de NOS, Marky Mark and the Funky Bunch en alle slapende Nederlanders aan de gifspuit omdat deze ons beschermt, maar hij helpt enkel als iedereen hem neemt…… het bekende vaccin verdedigingsriedeltje.

Laten we dat nu dus eens rustig analyseren met, inderdaad, ons gezonde verstand. Wij krijgen dus te horen dat u enkel gered kan worden van het coronaspook als u zich laat injecteren met een vaccin, maar dat dit volkomen zinloos is als uw buurman hem niet neemt!!!!
Daar moet bij mensen die nog over gezond verstand beschikken toch een lichtje gaan branden van: what the fu.. (censuur)
Het is ofdat uw arts u zegt: u heeft kanker en moet aan de chemo, maar deze chemo werkt slechts als uw buurman het ook ondergaat……. hoe dan?

Je hoeft geen complotdenker of aluhoedje te zijn om te voelen dat deze theorie niet klopt, want als dat vaccin dan zo ‘levensreddend’ is dan werkt het of niet. Punt.
Ik heb namelijk nog nooit – wederom: met mijn gezonde verstand – gehoord van een medicijn dat slechts werkt door een algehele dekkingsgraad, dat is meer de werkwijze van bijvoorbeeld een chemisch of biologisch massavernietigingswapen….. oooh wacht even (wink wink)

Je kan met je gezonde verstand echt wel de puntjes aan elkaar verbinden dat als overheden wereldwijd inzetten op massale vaccinatie, omdat de vaccins anders blijkbaar een placebo-effect hebben, dat daar een andere agenda achter zit dan uw en mijn gezondheid.

Corona heeft, of dit nu de oorspronkelijke agenda was of niet, de box of Pandora geopend voor alle overheden, omdat door de coronacrisis is bewezen dat het volk zéér makkelijk te manipuleren en te beknechten is.
No way dat dit monster onder het bed van de mensheid nog terug gestopt gaat worden in dat eeuwenoude vat, want met de coronablauwdruk heeft men het ultieme mindcontrol wapen in handen….. waar het volk letterlijk zelf om smeekt.

Nu blijkt dat corona op haar retour is – waardoor men alvast de ‘tweede golf’ campagne is gestart – en de mortality rate numbers keer op keer naar beneden bijgesteld worden, zal er – mark my words – steeds vaker sprake zijn van spontane uitbraken van nieuwe virussen of mysterieuze longziektes, zoals volgens de Televaag nu weer in Kazachstan, want de kip met de gouden eieren slacht men nu eenmaal niet.

Dus vlieg er weer op uit beste Nederlanders, verblijf met zijn allen weer massaal in het buitenland want u, en u alleen, veschaft onze overheid straks weer een ‘legitieme’ reden voor de volgende lockdown omdat wij het virus dan – volgens zeggen – weer massaal geïmporteerd hebben…… uiteraard in een tijd dat er normaal sprake zou zijn van een griepseizoen!

En nu we het toch even over de griep, en de besmettelijkheid en dodelijkheid van het coronavirus hebben, hoeveel corona-patiënten of coronadoden kent de gemiddelde Nederlander eigenlijk in zijn directe omgeving?
Ik kan zeggen dat ik niet één patiënt of slachtoffer ken in mijn directe omgeving van deze vreselijk besmettelijke ziekte, terwijl in een gemiddeld griepseizoen ik wel 10 tot 20 mensen in mijn directe omgeving kan aanwijzen die de griep hebben, met soms verstrekkende gevolgen.

Maar ja…… wederom dat gezonde verstand hé, waar ik van Marky Mark niet meer op mag vertrouwen.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder