(In)directe vaccinatieplicht?


1

In Nederland vaccinland hebben we (nog) geen vaccinatieplicht. Toch gaan er in politieke partijen stemmen op om toch daartoe over te gaan. Dit ondanks dat alle parlementsleden onlangs een studie hebben ontvangen over risico’s die deze nieuwe genetisch gemodificeerde vaccins vormen.

Het publiek zou beter over die risico’s moeten worden ingelicht om zelf een gedegen afweging te kunnen maken is de conclusie van deze studie. Uit onderzoek blijkt dat de ontvangers van dit type vaccins schade aan hun immuunsysteem ondervinden en dat ze juist vatbaarder worden voor ernstige ziektes. De vaccins geven dus geen bescherming zoals ons wél wordt voorgehouden.

Inmiddels zijn er al vliegmaatschappijen die aangeven dat het straks nodig is om gevaccineerd te zijn voor je het vliegtuig in mag. In America gaan er stemmen op om financiёle steun pas te geven na vaccinatie. Ook in Nederland zijn er zelfbenoemde denkers die beweren dat het gerechtvaardigd is om gevaccineerden meer rechten te geven zoals nu al gedaan wordt in Israël. Daar mogen gevaccineerden weer naar horeca en festivals, anderen niet. De premier beweert dat de enige weg uit de lockdown een vaccin is. Op zelfzorgcovid19.nl zien we vele andere opties.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4