TWEE BEGRIPPEN……. EEN BRIEFJE AAN MARK RUTTE


0

Geachte Mark,

Ondanks dat vele Nederlanders tegenwoordig jouw bloed wel kunnen drinken -maar dan niet op de zo vaak genoemde elite-manier- blijf ik toch, tegen beter weten in, mijn briefjes aan jouw adres sturen.
In deze teleac aflevering van: “breng Mark Rutte wat wetsleer bij,” wil ik het graag hebben over twee begrippen, te weten met voorbedachte rade en verwijtbaarheid……. je weet wel, van die termen uit dat wetboek waar jullie nooit in kijken.

Begrip nummer één, met voorbedachte rade, betekend dat voordat iemand een strafbaar feit pleegt, hij of zij de gelegenheid had zich over dit strafbare feit te bezinnen, maar het vervolgens toch deed……. eigenlijk de term om jouw drie kabinetten te beschrijven dus.
Waarom, vraag jij je misschien af, begin ik tegen jou over dit begrip, en dat zal ik je daarom glashelder even uitleggen.
Aan jouw zijde beste Mark, loopt regelmatig een persoon met een steeds rotter uiterlijk, en steeds grotere pupillen, die in -staatsgeheim- achterkamerdealtjes wat Zyklon B……….. eeeuuh coronavaccins besteld heeft, waarmee hij graag 17.469.635 Nederlanders wil injecteren (over hoge doeleinden gesproken).

Op zich is de aanschaf hiervan nog geen strafbaar feit wegens voorbedachte rade Mark, defensie en de NS/gemeente Tilburg waren wegens het bezit van chroom-6 ook niet strafbaar, die strafbaarheid begon pas toen zij willens en wetens personeel en werklozen met die shit lieten werken, terwijl zij wisten dat dit kankerverwekkend was.

Kijk Mark dat is dus een strafbaar feit wegens voorbedachte rade, mensen laten werken met shit waarvan je weet dat het funest -lief uitgedrukt- is voor hun gezondheid……….. een beetje zoiets als mensen injecteren met een vaccin, terwijl je WEET dat dit schadelijke gevolgen kan hebben voor hun gezondheid. Laten we het voor de ‘gein’ de nazi-methode noemen.

Nou kan jij uiteraard natuurlijk weer melden dat je de -letterlijk- duizenden berichten over de schadelijkheid weer niet onder ogen hebt gehad, of dat je er geen herinnering meer aan hebt…… maar ja dat internep hé, dat vergeet helemaal niets, zelfs niet jouw vriendschappen met Demmink, Soros, Gates, Schwab of Jan Swinkels, de echtgenoot van rolodex-verdachte Jan Wolter Wabeke.

Het is jou, en die clown op zijn designerschoentjes, dus genoegzaam bekend dat er nogal wat vraagtekens zijn bij de veiligheid van het coronavaccin, en elk vaccin als we het er toch over hebben, want jullie hebben niet voor niets miljoenen gereserveerd voor vaccinatieschade die de door ‘deskundige’ Oserhaus aangesmeerde Mexicaanse griep-vaccins hebben veroorzaakt.

Dan kom ik op term nummer twee, verwijtbaarheid, uit.
Uiteraard weten jij en die clown naast je -hiermee niet suggererend dat jij geen clown bent- best dat die door jullie zo gepushte spuit grote gezondheidsproblemen kan gaan opleveren voor een ieder die zich in de rij schaart van #domschaapachtigNederland.
Jullie weten dit, maar het kan jullie simpelweg geen ene flying fuck schelen, want er zitten totaal geen gevolgen aan jullie poging tot -mogelijke- moord met voorbedachte rade.

De landsadvocaat -betaald door het volk- zal aanvoeren dat jullie slechts handelden in het belang van de volksgezondheid, en dus ter goeder trouw waren, en eventuele schade wordt niet op jullie uitkering ingehouden want……. en dat is het leuke, die betalen de slachtoffers -lees: belastingbetalers- zelf.
Hoe fucking briljant wil je het hebben?
Jij en Hugo kondigen, ter overstaan van iedereen, diverse pogingen tot -eventuele- moord met voorbedachte rade aan, en jullie gaan er gewoon mee wegkomen.

Ik denk dat de ‘neus’ wel een lesje van jullie kan gebruiken in how to get away with murder.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder