Ingezonden brief


-1

Zondag, 05-07-‘20

Geachte Redactie BURGERFRONT,

Bedankt voor uw welkomstwoord.

Nee weglopen doe ik niet zo snel al lees ik wel heel veel van kritische sites. Vaak word het mij te veel (tijdgebrek) en moet ik het af laten weten.

Ik maak me al lang zorgen over de politieke toestand in Europa en dus ook , en misschien wel in het bijzonder in Nederland. “Al lang” betekent meer als 50 jaar. Ja, ik ben al van voor wo-2 die ik bewust heb meegemaakt van de eerste tot en met de laatste dag. Omdat ik en mijn broer en zussen te jong waren om naar Duitsland gestuurd te worden, was het voor mijn ouders die beiden een krakkemikkige gezondheid hadden, een lichtpuntje in deze zware tijd.

In de loop der jaren heb ik heel wat politici geschreven over een bepaald thema, maar een ontvangstbevestiging kreeg ik meestal niet, laat staan een antwoord van de “Volksvertegenwoordigers”. In HP/De Tijd kon je enkele jaren geleden van een CDA-politiker lezen die liet keihard optekenen als je eenmaal gekozen bent, heb je met de kiezer niets meer te maken. Dergelijk personen noemen zich Volksvertegenwoordiger. Het gaat om het baantje en wat erna komt. Altijd een goede baan waar ze levenslang, inclusief hun automatische bevorderingen blijven zitten. Nuttig hoeft zo’n post niet te zijn. Daar gaat het immers niet om!

Na een jaar of wat EEG , kwam de EU, die heb ik altijd veracht en was er dan ook fel tegen. Ik heb altijd rebels gestemd voor zover het mogelijk was. Dus na de politieke moord op Pim Fortuyn door links heb ik altijd op Wilders gestemd. Hij heeft zijn vrijheid gegeven voor zijn principes en het volk. Kom daar eens om bij de overige partijen! Baantjespolitici zijn het.

En nu even afwachten of Thiery Baudet zich staande houdt, want intussen houdt ook Harry Mens zich kritisch bezig en zitten de tegenstanders van Baudet daar een kans om hun gal te spuwen. De partijen met een “C” in hun naam hebben niets met de “C”. Ik heb me altijd afgevraagd waarom er in het land tegen de verkiezingstijd altijd reclame gemaakt wordt voor het CDA, maar neemt u in acht voor de huichelaars van de CU. Ze luisteren allemaal naar Brussel, dat is garantie voor succes! Zo lang ze nog bestaat.

Ongeveer 60 jaar geleden kwamen na de Spanjaarden de Italianen. Na enkele jaren gingen de Spanjaarden en Italianen met een beetje spaarcentjes naar huis en probeerden zelf iets op te zetten, maar de Turken en Marokkanen kwamen en dat heugt ons tot op de dag van vandaag en dat is pas het begin. Want de NWO heeft dat immers allemaal uitgedokterd en de slachters van de wereld uitgezocht om de blanken uit te roeien. Ze doen dat immers al veertien eeuwen! Er is geen tijfel mogelijk!

Onder welke naam ook, het is een bezettingsmacht die met hun gruwelpraktijken in opdracht van de NWO ons moeten gaan uitroeien

Voor nu nog een prettig dag verder

Piet


Like it? Share with your friends!

-1
Sander