Kent u een militair, een agent, een ambtenaar?


-2

Stop eens wat informatie over het vaccin in zijn/haar brievenbus, bijvoorbeeld:

Dat het geen klassiek vaccin is maar een nog nooit eerder op mensen gebruikt mRNA vaccin waarvan de wetenschap het niet eens is over de potentiёle gevaren.

Dat het niet uitgesloten is in een testfase dat de vruchtbaarheid in het geding is. (staat ook in de bijsluiter)

Dat het DNA mogelijk voor altijd wordt veranderd met alle mogelijke gevolgen voor de ontvanger en zijn eventuele nageslacht.

Dat er in de VS al een dikke 3000 ernstige bijwerkingen zijn gemeld op een 80000 inentingen. (waar is Tiffany Pontes Dover, de verpleegster die ‘flauwviel’ ze is nog altijd niet op social media gespot)

Dat er dierlijke testfases zijn overgeslagen en de lange termijn effecten onbekend zijn.

Dat er een studie is gepubliceerd die aangeeft dat je door dit soort vaccins juist vatbaarder wordt voor ernstige ziekte…

Dat het mogelijk deeltjes bevat die met Microsoft patent 2020060606 van doen hebben.

Dat de inhoud van de gemaakte deal staatsgeheim is.

Dat zijn/haar kinderen ook niet zullen profiteren van de plannen die voor ons bedacht zijn.

Dat de WHO aangeeft dat de PCR test toch niet zo goed is maar dat daar wel de vaccins mee zijn gevalideerd? Werken die dan wel echt zo goed?

Dat minister de Jonge in een kamerbrief heeft aangegeven dat het risicovolle vaccins zijn?

Dat het raar is dat de regering niet eerder naar andere werkende middelen heeft gegrepen om uit deze crisis te komen. Waarom ‘moeten’ wij dit ‘risicovolle’ vaccin als er ook goed werkende alternatieven zijn?

Dat er tijdens de mexicaanse griep in 2009 ook willens en wetens vaccins zijn gegeven waarvan men wist dat ze niet veilg waren (narcolepsie, regering is nog altijd bezig met de afwikkeling daarvan)

Dat pharmaceuten zelf geen verantwoording nemen voor eventuele vaccinatieschade maar dat de regeringen die verantwoordelijkheid op zich hebben genomen? (u betaalt dan én voor de aanschaf én voor de schade die wordt veroorzaakt door het vaccin!!)


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier4