Italiaanse arts zegt dat het Coronavirus niet langer bestaat


0

Italiaanse arts zegt dat het Coronavirus niet langer bestaat!

Een vooraanstaande arts uit Italië, Alberto Zangrillo, zegt dat het Coronvirus in Italië klinisch niet meer bestaat. Dit zei de hoofdarts van het San Rafeaele ziekenhuis in Milaan, een van de zwaarst getroffen steden.

Het blijkt dat uit testen die 10 dagen geleden zijn uitgevoerd, dat het aantal viruscellen in sterkte is afgenomen in vergelijking met testen, die twee maanden eerder werden gedaan. Dit zei hij in een interview met de tv-zender RAI.

We worden geterroriseerd in ons land en iemand moet de verantwoording nemen, zegt Zangrillo die 30 jaar lang de privé arts was van de voormalige Premier Silvio Berlusconi.

Matteo Bassetti, een arts uit Noord-Italie zei tegen het persbureau ANSA, dat ook hij heeft gemerkt dat het virus in kracht afneemt. COVID19 is een andere ziekte geworden.

De Italiaanse onderminister van Volksgezondheid Sandra Zampa, heeft gezegd in een reactie dat de Italianen niet in verwarring gebracht moeten worden, over het feit dat het Coronavirus niet meer in Italië is. We moeten nog wachten op wetenschappelijk bewijs. Zij vraagt daarom aan de burgers om behoedzaam te blijven.

leugen.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *