Laat me!


0

Terwijl Nederland zich vooral druk lijkt te maken over de vakantiebestemming van dit jaar en zich lekker met een experimenteel vaccin laat injecteren alsof dat normaal is. Zitten weldenkende mensen die dat niet zo graag willen, met reisbeperkingen, quarantaines en testen.

Net goed, lijkt een aantal gevaccineerden te zeggen, hadden ze óók maar een vaccin moeten nemen. Maar zo simpel is het natuurlijk niet. De druk die er van overheidswege wordt opgelegd om toch maar een vaccin te nemen is enorm en werkt polariserend. Het voert de druk op mensen die twijfelen om mee te doen aan een medisch experiment hoog op. Het zou asociaal zijn naar je omgeving toe, door weigeraars blijven de maatregelen langer in stand etc. De media indoctrinatie campagne draait op volle toeren.

Maar hoe asociaal is het om niet mee te willen doen met een medisch experiment? Hoe asociaal is het om je wél wat meer te verdiepen en te ontdekken dat er veel schade is na de Covid vaccinatie en dat er in Europa al meer dan 12000 doden zijn gevallen?  Dat horen we niet vanuit het RIVM en de ‘regering’. De cijfers zijn er gewoon, voor iedereen vindbaar als je er wat tijd in steekt. Maar je krijgt ze niet vanzelf.  Een vaccin kun je ‘krijgen’, eerlijke informatie echter is ver te zoeken.

De échte asocialen zijn de beleidsmakers. De mensen die verzinnen dat er mondkapjes moeten worden gedragen terwijl ze niet werken en eerder schadelijk zijn, mensen in ademnood brengen.

De échte asocialen zijn de marketingbureaus die de campagnes bedenken voor de overheid. Die weten hoe mensen te bespelen zijn. Die de producten als de ‘verhaallijn en de toon’ verzinnen.

De échte asocialen zijn professoren van de gezondheidsraad, die aan het geldinfuus van de overheid zitten en die de door de overheid gewenste uitkomst genereren. Die een experimentele vaccinatie voor kinderen vanaf twaalf jaar aanraden, terwijl de lange termijn effecten volledig onbekend zijn. De zogenaamde ‘ethische’ commissie.

De échte asocialen zijn de journalisten die zich willens en wetens laten gebruiken door hun werkgever en worden betaald om niet te doen waarvoor ze zijn opgeleid.

Laten we onszelf als mensen niet tegen elkaar laten opzetten, laten we compassie hebben met elkaar. Laat iedereen in zijn waarde omdat iedereen doet wat hij/zij doet vanuit een goede intentie. Blijf in gesprek. Informeer jezelf. Geloof niet zomaar alles. Wees kritisch.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4