LNP’s helemaal niet bedoeld voor ‘vaccin’!!


0

In veel voorlichting over de werking van de zogenaamde ‘vaccins’ wordt een versimpelde versie van de systematiek gegeven.

Wat er zeker niet bij wordt gezegd is dat de LNP’s in het vaccin, Lipid Nano Particles eigenlijk helemaal niet voor een intramusculaire (in een spier) vaccinatie zijn gemaakt zoals we lezen in dit artikel.

De LNP’s zijn nodig om het mRNA materiaal te beschermen tegen uiteenvallen en heel af te leveren in een lichaamscel.

‘Those ionizable lipids, which are remarkably similar in structure, were discovered while the firms were optimizing LNPs for systemic administration and delivery to the liver—not the intramuscular injection of a vaccine. Experts point out that optimizing the nanoparticles for vaccination could lead to shots that require lower doses, which could ease the manufacturing burden amid a pandemic. New lipids and nanoparticle formulations will likely take too long to develop to make a difference during this pandemic, but Moderna, BioNTech, and others are continuing to look for better ways to get mRNA into cells for a variety of applications.’

Ze zijn dus bedoeld voor afgifte in de lever en helemaal niet bedoeld vaccinatie in een spier. Optimalisatie van LNP’s voor vaccinatie in een spier zou leiden tot lagere dosis per vaccinatie.

We hebben dus te maken met een grotere dosis dan eigenlijk nodig zou zijn. Wat is nu het gevaar van dit gegeven? De grotere volume eenheid die wordt ingespoten komt sneller op de verkeerde plaats terecht in het lichaam, dit kan zijn door verkeerde toediening en/of te snel leegdrukken van een injectiespuit.

Het middel wordt dan snel of langzaam opgenomen in het lichaam al naar gelang de snelheid waarmee het in de bloedbaan komt. Met alle gevolgen van dien. De spike eiwitten zijn al in veel organen en in de hersenen gevonden bij slachtoffers met allerlei verschillende effecten als gevolg. Maar in alle gevallen wordt de delicate balans in het lichaam verstoord wat kan leiden tot ziekte en op zijn slechtst een vroege dood.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4