Magnetogenetica, You will own nothing and you’ll be happy..


0

Onlangs lazen we een bericht met filmpjes over magneetjes die op de plek waar de Covid injecties worden gegeven blijven hangen en op andere plaatsen van het lichaam niet. Wonderlijk! Er werd geroepen dat men stiekem gechipped was etc. Onwaarschijnlijk. De vaccins van Pfizer bijvoorbeeld worden uit een flesje getrokken met een standaard injectienaald de kans dat er op die manier gechipped wordt is vrij klein.

Wat wél een interessante verklaring zou kunnen zijn, is een vrij nieuwe techniek, de magnetogenetica. Hierbij worden magnetische nano partikels in het lichaam gebracht. Deze nano partikels kunnen voorgeprogrammeerde functies hebben. Op celniveau kan magnetogenetica een middel zijn om cellen niet-invasief te instrueren om taken uit te voeren (zoals differentiatie en groei) waarvoor ze al zijn geprogrammeerd om uit te voeren, maar die niet noodzakelijkerwijs op het moment van toediening hoeven te gebeuren. Dit kan later en eventueel op afstand gebeuren. Dit kan door directe magnetische beinvloeding of bijvoorbeeld het blootstellen aan bepaalde frequenties.

Zo zijn er bijvoorbeeld muizen behandeld die dopamine aanmaakten onder invloed van nano partikels en daardoor liever in een bepaalde ruimte zaten waar de partikels werden geactiveerd dan de ruimte waar dit niet gebeurde. Het deed me denken aan de uitspraak van Klaus Schwab, you will own nothing and you’ll be happy. Men geeft jouw leefomgeving een bepaalde frequentie en je wilt er niet meer weg omdat je daar nu eenmaal het gelukkigst bent! 

Maar ja, de keerzijden, celdifferentiatie? Kunnen ze dan ook partikels maken die een snelle groei van kankercellen stimuleert onder invloed van een specifieke frequentie? Ja dat lijkt allemaal te kunnen. Je wordt in zekere zin programmeerbaar op afstand.

Wellicht is de techniek nu nog vrij grof bijvoorbeeld wel of geen kanker, maar met de herhaalprikken die al zijn aangekondigt zal het steeds verfijnder worden en u meer en meer programmeerbaar.

Misschien daarom ook wel die rare tweetraps vaccinatie, kunnen ze lekker veel soorten nano partikels inspuiten!

Bron: https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2017/sc/c7sc01462g#!divAbstract


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4