BPOC


1

Waar het in de main stream media beleid is om ‘wappies’ iedere dag te demoniseren, omdat dit nu eenmaal wordt ingeschaald als integere journalistiek, daar zwijgt de onvolprezen machtswellustige staats media oorverdovend inzake het BPOC initiatief.
Tientallen politieagenten hebben inmiddels verklaringen afgelegd over, soms zéér schokkende, misstanden binnen het politiekorps, en waar de gehele oppositie als een bok op de haverkist op de toeslagenaffaire is gedoken, speelt deze ongekende schandvlek zich buiten de verontwaardigingsradar van het circus aan het Binnenhof af.

Politiek Den Haag is vaak het eerste moraliserende vingertje dat opgestoken wordt naar landen waar de mensenrechten geschonden worden, of politiekorpsen ordinaire knokploegen blijken te zijn, maar nu de eigen ordetroepen zich op dagelijkse basis te buiten gaan aan disproportioneel geweld, intimidatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag en een algeheel gebrek aan respect voor de wet, zwijgt politiek Den Haag zoals gewoonlijk weer als het graf.

Hoe heeft het in dit land zo ver kunnen komen dat de eigen bevolking, als in de hoogtijdagen van de DDR, bang moet zijn voor het eigen politiekorps?
Wel het hangt nauw samen met de inwerkingtreding van de Rutte-doctrine.
Rutte is de Lance Armstrong van de politiek, een naar buiten toe geweldige ‘overwinnaar,’ die zijn plaats op de troon echter jaren door list en bedrog in stand gehouden heeft.

In het spoor van het amorele handelen van onze landsleider, heeft de gehele politiek, en alle hieraan verbonden bedrijfstakken, een vrije val ingezet op de ladder van het menselijk fatsoen, en handelen in strijd met de wet is daarbij eerder regel dan uitzondering geworden.

In dit land lopen er door het overheidsbeleid inmiddels miljoenen Nederlanders rond met psychische problemen, maar een veel ernstiger probleem is dat er inmiddels ook tientallen, zo niet honderden gewapende agenten rondlopen met nog grotere psychische schade.
Het good cop/bad cop verhoorbeleid is inmiddels realiteit geworden in vele voertuigen waar elkaar uitkotsende collega’s op pad gaan om uw en mijn veiligheid te waarborgen, en het is slechts een kwestie van tijd voordat het begrip ‘friendly fire’ het ongewenste derde wiel aan de wagen zal blijken te zijn in deze vergiftigde relatie.

Politiek Den Haag is door haar beleid een ongekende tikkende tijdbom aan het creëren, een tijdbom waar men net als bij o.a de toeslagenaffaire de ogen voor sluit……… totdat ditmaal de eerste, direct dodelijke, slachtoffers zullen vallen en men weer geschokt zal zijn.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder