Mensen gaan protesteren


-1

Mensen verzinnen van alles om te protesteren tegen het beleid van de Regering. Er worden anderhalve meter borden afgeplakt met tape, er worden demonstraties georganiseerd en er komen zelfgemaakte borden voorbij zoals hier onder op de foto. Deze foto werd geplaatst door iemand die op dat moment in IJmuiden was. Omdat ik het een prachtig initiatief vind plaats ik de foto op Burger Front. Helaas kom ik er niet achter wie deze actie heeft ondernomen maar ik vind hem werkelijk fantastisch. Ik hoop jullie ook. De foto is in elk geval genomen door een Facebook gebruiker Bjorn Gans.


Like it? Share with your friends!

-1

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
2
win
Frontier3