Merkwaardige corona bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015


1

(FrontNews)

Merkwaardige corona bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Wetenschappers hebben reeds in 2015 de zogeheten T-cel immuniteit tegen het Coronavirus gevonden. Het virus kan al bestaan hebben voordat de pandemie uitbrak, meldt de Zweedse staatszender SVT.
Er zijn nog veel vraagtekens bij het nieuwe Coronavirus. Het lijkt er nu op dat het virus al voor het uitbreken van de pandemie aanwezig kan zijn geweest.

Iemand kan immuun zijn voor het virus, zowel via antilichamen als via de T-cellen van het immuunsysteem.
Wetenschappers hebben T-cel immuniteit gevonden bij mensen, ondanks dat het niet is bevestigd dat ze geïnfecteerd zijn of zijn geweest.
Wetenschappers hebben zelfs T-cel-immuniteit tegen het Coronavirus gevonden in gedoneerd bloed in de Verenigde Staten van 2015-2018.
Volgens Björn Olsen, hoogleraar in de geneeskunde voor infectieziekten, kan het virus zich in het Wuhan-gebied van China hebben bevonden en zich enkele jaren of maanden voor het uitbreken van de pandemie geleidelijk aan hebben aangepast aan de mens, enkele jaren of maanden voordat de pandemie uitbrak.

“De vraag is hoeveel T-cellen reageren op soortgelijke Coronavirussen, dat wil zeggen virussen die zeer vergelijkbaar zijn met deze, en worden geactiveerd”, vertelt hij aan SVT.
Immunoloog Gustaf Christoffersson trekt dezelfde conclusie: dat gewone verkoudheidsvirussen die in de wereld hebben bestaan zo veel lijken op het nieuwe Coronavirus dat de T-cellen het herkennen.

Al in juni concludeerde professor Karl Friston dat een meerderheid van de mensen, in verschillende mate afhankelijk van het land, waarschijnlijk niet gevoelig is voor, of al een soort immuniteit heeft tegen het Coronavirus.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *