Mondkapje vanaf vandaag ook verplicht in gehele Communidad Valenciana


-1

(Benidorm Nieuws.NL)

Na de nieuwe uitbraken van het Covid-19 virus in oa Santa Pola en Gandia, leek het nog een kwestie van tijd. Nadat diverse regio’s de mondkapjes permanent verplicht stelden is het nu ook in de Comunidad Valenciana verplicht om buiten permanent een mondkapje te dragen bij personen vanaf 6 jaar. Alleen op het strand, zwembad en natuurgebieden hoeft het niet.
Dus ook voor de toeristen die langzaamaan naar Benidorm komen zullen eraan moeten geloven dat er op straat een mondkapje gedragen moet worden. Niet alleen bij het betreden van het strand of bij het aankomen en verlaten van een terras. Ook op het terras tussen de drankjes door, moet men een mondkapje dragen.
Het gebruik ervan wordt ook aanbevolen in privéruimtes wanneer men met niet-samenwonenden of vreemden samen is en de afstand niet kan worden gegarandeerd.
Dit komt doordat er toch weer nieuwe besmettingen zijn en de Spaanse regering niet opnieuw naar een lockdown wil grijpen wat grote (economische) gevolgen zal hebben nadat het land weer op probeert te krabbelen van die eerste van ruim 2 maanden.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *