MY FAVORITE SUBJECT


-2

Ja helaas Hugo, als je eenmaal op mijn ‘shitlist’ staat dan kom je er niet zo makkelijk vanaf, en door je maniakale gedrag zorg je ook wel voor erg veel ‘voer.’

Ik ga het ditmaal niet over de tegenstrijdigheden in je coronabeleid hebben, want dat backfired toch al meer en meer in your – steeds ziekelijker uitziende – face, nee ik ga het nu over de tegenstrijdigheden in je campagne, ja zelfs in de CDA-DNA hebben, en wie weet komen we dan in een kringetje toch weer uit bij je voorkeur voor DNA veranderende vaccins.

Aan de hand van wat simpele opsommingen schets ik hierbij een beeld van een tweede Mark Rutte, je weet wel zo’n persoon zonder geweten die ten koste van alles aan de tiet der macht wil blijven zogen, en hoop hiermee wat bij te kunnen dragen aan je campagne….. noem me maar een onbezoldigd campagneleider of spindoctor.

Op jouw facebookpagina – ja die heb je Hugo, en hij gaat niet eens over schoenen – post jij, of jouw versie van Rutte’s Caroliene – regelmatig wat ‘leuke’ berichtjes waaruit de neutrale kijker zou kunnen opmaken dat jij beschikt over zaken als een hart, een geweten en gevoelens als empathie.

Als onbezoldigd spindoctor weet ik uiteraard dat dit slechts politieke propaganda en prietpraat is, wat ook wel blijkt uit de spaarzame reacties die jij geeft, of jouw versie van Caroliene, want die komen enkel op berichten die jou in een positief daglicht stellen….. grow a pair Hugo en heb ook eens het lef om in discussie te gaan met criticasters. Oooh nee sorry mijn fout, bij zo’n partij zit je natuurlijk niet.

Maar goed, deze berichten dus. Ik moet zeggen dat er werkelijk humoristische pareltjes bijzitten Hugo, en ik wist niet dat een opvoeding vanuit de Here, zo’n gevoel voor humor met zich meebracht. Misschien ga ik vanmiddag ook maar eens naar de kerk (even een grapje mijnerzijds)

Regelmatig zie ik berichten verschijnen op jouw facebookpagina – a.k.a. stand up comedy – waarin jij aangeeft erg begaan te zijn met de zorg, en de mensen die hier op wat voor manier dan ook afhankelijk van zijn, en dan vraag ik mezelf af: komt dat ongemakkelijke smoelwerk nu omdat je met alle macht een satanische grijns probeert te onderdrukken gezien het feit dat jij diezelfde zorg volkomen tot op de grond toe afgebroken hebt?
Het is alsof je als dank voor het eigenhandig verdrinken van een nestje kittens, beloont wordt met een positie als hoofd van een asiel.

Tot zover een kleine ‘karakterschets’ en dan nu wat beloofde tegenstrijdigheden, die je uiteraard met jouw versie van Caroliene wel even zal willen evalueren.
Zo plaats je, ter ondersteuning van je egotrip naar het leiderschap van je partijtje, een bericht dat begint met de ‘lovende’ woorden:

“Ik geloof in een beter Nederland. Dat we als één gemeenschap sterker uit deze crisis kunnen komen.”

Als je dit zo leest dan denk ik, als politieke leek, hmmm oké dat is een man die zijn eigen belang wegcijfert, en er alles aan wil doen om Nederland beter te maken.
Alleen komt daarna uiteraard weer je mr. Edward Hyde-gedaante te voorschijn, want de persoon die in zijn jacht op het CDA-leiderschap staat te oreren over één Nederland, is de eerste die een door massale stemmen gedragen partij direct uitsluit.
Hoe zie jij één Nederland Hugo als jouw persoonlijke ego, wat overduidelijk het nemen van beslissingen gebaseerd op een democratisch gegeven en ratio in de weg staat, Baudet-haat leidend blijkt te zijn?

Het wordt helemaal hilarisch als jij je Baudet-haat legimiteit tracht te verschaffen aan de hand van de CDA-legacy, oftewel het (genetisch gemanipuleerde) CDA-DNA. Jawel daar heb je hem weer.
In een artikel in Trouw wordt er gezegd: “verschillen overbruggen, zegt de Jonge, is een van zijn belangrijkste missies als hij leider wordt van het CDA.
Nou kan ik misschien niet bijster intelligent zijn, maar ik heb nog nooit van mijn leven een verschil overbrugt zien worden door het uitsluiten van een ander.

In datzelfde artikel in Trouw zeg je letterlijk: ” landelijk samenwerken tussen Forum voor Democratie en het CDA gaat in tegen de geboortepapieren van het CDA.
Nou is het ten eerste mijn indruk dat het CDA is opgericht i.p.v. geboren, maar dat kan uiteraard weer liggen aan mijn gebrekkige intelligentie of jouw perceptie over de geboorte van leven gezien je DNA geklooi, maar tevens plaats ik wat kanttekeningen bij deze opmerking als je in exact hetzelfde artikel letterlijk zegt: het CDA is opgericht om kloven te overbruggen en strijd te pacificeren.

Nog hilarischer – ja het is bijna niet mogelijk – wordt het als je de ‘founding father’ van het CDA – Piet Steenkamp – erbij haalt met zijn uitspraak: als brede volkspartij is het onze taak om tegenstellingen te overbruggen.

Ik hoor dus louter (de woorden) tegenstellingen en kloven overbruggen, één gemeenschap en strijd pacificeren, maar zie daden van uitsluiting, polarisatie en het op de spits drijven van tegenstellingen.

Ben je nu werkelijk zo achterlijk Hugo – en ja, daar komt toch weer de linkse Pabo om de hoek kijken – dat je niet ziet dat je een volkomen bullshitverhaal loopt op te hangen, dat gezien wat ‘dure’ woorden politiek misschien wel lekker bekt, maar dat gewoon kiezersbedrog avant la lettre is (om maar eens een dure uitdrukking te gebruiken)

Jij, Hugo, bent totaal ongeschikt voor de politiek omdat je eigen ego – en je machtswellust – leidend zijn bij al je daden, en jij jezelf ziet al the center of the universe, terwijl een waar volksvertegenwoordiger slechts de nietigheid van het eigen ego inziet.


Like it? Share with your friends!

-2
Michel Mulder