Naadloos, gevaccineerden verspreiden de Delta variant?


0

Mooi om te zien hoe er dingen misgaan bij het regime en handlangers. Zo zagen we gisteren een artikel verschijnen in de Volkskrant:

Een koppenmaker heeft waarschijnlijk deze kop gemaakt naar eer en geweten. Enige tijd later wordt deze tot de orde geroepen en verschijnt een nieuwe versie:

Er is dan het woordje ‘ook’ aan toegevoegd!! We mogen namelijk niet de indruk krijgen dat ongevaccineerden geen rol spelen in dit verhaal en het alléén de gevaccineerden betreft. Er zou zo maar eens de indruk kunnen ontstaan dat de Delta variant alleen maar bij gevaccineerden is geconstateerd.

In dit licht zijn de uitspraken vorige week van Diederik Gommers die twee maal in het programma van Umberto Tan zei dat de mensen die met de Delta variant zijn gevaccineerd.. etc. 2 maal!! Is dit toeval?! Of sprak hij daar eigenlijk de waarheid? Worden alleen de gevaccineerden ziek doordat hun afweer is aangetast door het vaccin zoals eerder in studie‘s al is aangegeven. Bij de minste of geringste aanraking met één van de vele corona virussen kunnen ze al flink ziek worden of erger..

En de uitspraken van Gommers sluiten dan weer naadloos aan op wat de minister van transport van het verenigd koninkrijk zegt. Gevaccineerden en dubbel gevaccineerden zijn vatbaarder voor Coronavirus.

Als je daarbij neemt dat dat de studie aangeeft dat dit elk willekeurig Coronavirus kan zijn, dat meestal voor de ongevaccineerden geen enkel gevaar oplevert dan kun je wel stellen dat de ‘Delta’ variant kletskoek is en er geen gevaar vanuit gaat. Het omlaag brengen van de weerstand bij een grote groep geeft ook een pandemisch beeld. Of er iets verspreid wordt? Vooral leugens.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4