ZIET U HET VERSCHIL


0

Hans, de besmettingen stijgen!
Haaans, de besmettingen stijgen!

Wie heeft niet het hilarische filmpje gezien van Thierry Baudet – met toch wat beschamende pornosnor – die precies aangaf hoe er in de Nederlandse – en mondiale – media wordt omgegaan met dat biervirus.
Het gaat al lang niet meer om dodelijke slachtoffers, of onderbouwde feiten, het gaan om het zo hard mogelijk uitschreeuwen van de angstagenda, om het reeds dovende vuurtje weer ‘levensvatbaarheid’ te laten krijgen.

Iedere viroloog weet dat een virus muteert, en dat het met elke mutatie aan kracht – lees: besmettelijkheid/dodelijkheid – verliest, maar volgens gestudeerde koppen als Gommers, Osterhaus, Koopmans en die dikke Belg, is covid wederom de uitzondering op de regel omdat iedere mutatie de vorige laat lijken op ‘a walk in the park.’

In Nederland zijn wij bekend met het feif dat Mark Rutte – met in zijn kielzog de Vereniging Voor Delinquenten – een broertje dood heeft aan het begrip visie, maar tijdens de coronaplandemie is hooghartige Markje één keer van zijn geloof afgestapt, want vanaf het moment dat dit biowapen…… eeeeuh virus werd losgelaten op de wereld had Markje maar één visie…… die van de – soms letterlijk dodelijke – gifspuit.
Welke veranderingen er zich ook voordeden qua dodelijke slachtoffers, R-cijfers of inkleuringen van hele landen, de gifspuit bleef the one and only way out of this shitshow.

Maar laten we nu met 2 simpele plaatjes, geplaatst onder deze column eens gaan kijken naar de realiteit, waarin miljoenen Nederlanders leven, maar waarvan het overgrote merendeel nog steeds de betekenis niet tot zich wil nemen.
In maart 2020 werd corona gepropageerd middels horror foto’s van welhaast comateuze patiënten, die voor iedere minimale ademteug afhankelijk waren van monotoon ‘kreunende’ machines aan hun zijde.
Dat was de MSM-realiteit van corona, een apocalyptisch kijkje in our near future.

Nu zijn wij echter 1,5 jaar verder, met alle kennis van dien, en heeft de ene na de andere horror variant zijn lelijke kop opgestoken, met als gemene deler dat zij volgens de overheid, het RIVM, de WHO en de MSM besmettelijker en dodelijker zijn dan de ‘pussys’ die het dictatoriale pad voor hen vereffend hebben.

Dan verwacht je dus ‘slachthuis’ foto’s te zien van ‘rotting corpses,’ liefelijke plaatjes van hun longen uitspugende ebola-achtige patiënten of – en God beware ons met het oog op een recent nazi verleden – stapels brandende lijken om deze ziekte maar uit het straattoneel te kunnen verbannen.

Tot mijn verbazing zien wij echter niets van dit alles, maar zien wij slechts ‘besmettingen’ als Karin Driedijk, die blakend van de ouderwetse Hollandse gezondheid vrolijk lachend voor de camera weet te vertellen dat zij ‘toch nog even een festival mee heeft kunnen pakken.’

De ‘rechtvaardiging’ voor de maatregelen is dus gegaan van patiënten die letterlijk voor hun leven vochten, naar van gezondheid blakende studenten die zich slechts bezighouden met een festival of hun vakantie, en alleen daarom die spuit in hun lichaam hebben laten jassen.

Volgens de WHO, het RIVM en de overheid is de Delta variant ‘then next big thing’ na de Britse variant, die lang niet zo dodelijk/besmettelijk bleek als gepropageerd, en wij staan erbij en kijken ernaar hoe zij hetzelfde kunstje telkens op de repeat knop zetten, en het merendeel slikt deze herhalingen nog steeds als zoete koek.

Ondanks het stilzwijgen van de MSM is het overduidelijk dat er overal ter wereld massaprotesten aan het ontstaan zijn, waarin letterlijk honderduizenden potentiële besmettingsbronnen zij aan zij marcheren naar hun vrijheid, zonder dat hier een ware slachting op volgt qua dodelijke covid slachtoffers………. maar als er bij ons een feestje georganiseerd wordt met – hoe opvallend – slechts geprikte genodigden, dan weet men direct te melden dat er een cluster aan besmettingen is ontstaan.

Het is niet meer de vraag of covid een hoax is, het is nog slechts de vraag tegen welke prijs men deze hoax wenst door te drijven, want ik voorzie dat er meer mensen zullen sterven aan de – mondiale – politieke agenda dan aan dat biervirus…….. maar dat is uiteraard weer een complottheorie.

Wat echter geen complottheorie maar een feit is, is dat de – eerder genoemde – rechtvaardiging voor de maatregelen is gegaan van dodelijke slachtoffers naar besmettingen met het gezicht van vrolijke studenten.
Maar who gives a flying fuck dat het aantal besmettingen explosief stijgt – met alle respect naar de dodelijke slachtoffers uit de beginfase – als dit verder totaal geen consequenties heeft voor de volksgezondheid maar slechts een loopneus of een zere keel oplevert.
Hoe noemde we dat tot 2019 ook alweer? Juist ja……. de griep.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder