NARCISME IN EEN MONDKAPJE


-1

Volgens een tweetal studies in Polen en Italië hebben de mondkapjes-weigeraars de stoornissen narcisme, psychopathie of Machiavellisme, of een combinatie daarvan.
Laat ik nu altijd de mening zijn toegedaan dat ‘weigeraars’ op welk vlak dan ook, mensen zijn die iets dieper over de materie of een situatie nadenken, en daarna vanuit hun gezond verstand de beslissing nemen om respectvol te weigeren in een situatie die zij niet met hun geweten, ethiek en moraal kunnen verantwoorden.

Laten we eens kijken naar onderstaand bericht, en dit simpelweg koud en klinisch ontleden.
De tekst begint met: “De hele bus draagt een mondkapje. Behalve die ene meneer daar, die is eigenwijs. Vindt zichzelf misschien een rebel, of de enige die weet hoe het écht zit. Maar wat zegt zijn weigering over hem? In ieder geval dat de kans behoorlijk groot is dat hij een persoonlijkheidsstoornis heeft.”

Wow, wow en nog eens wow, over narcisme, opgelegde groepsdruk en psychologische mindfuck gesproken, door de geschiedenis heen zou kunnen blijken dat die ene weigeraar in die bus juist als enige niet over een persoonlijkheidsstoornis zou beschikken.
Van jongs af aan leren wij, van onze ouders, op school, bij werkgevers dat wij ons gezond verstand moeten gebruiken, en wie kent daarbij de vraag niet: als iedereen in het water springt doe jij dat dan ook?

Deze mega mindfuck, die the Standfort prison experiment volkomen in de schaduw plaatst, draait niet om de veiligheid die uitgaat van het dragen van mondkapjes, het draait om de controle over de psychisch lamgeslagen massa door ‘groepscorrectie.’
De mondiale overheid is – nog niet – in staat om ieder individu de wil op te leggen, daarvoor ontbreken simpelweg nog de middelen en de mankracht, dus wat is dan een betere tool dan groepscorrectie, om de nog wel nadenkende individuen in de dwangbuis te persen?

De tegenstrijdigheid die, net als bij vaccins, ook weer in het mondkapjes verhaal zit ontgaat de devoot volgende slaven geheel, angstig en lamgeslagen als zij zijn door de staatsterreur.
Als mondkapjes zouden helpen, net als vaccins, waar zou jij je als drager – of innemer ervan – dan druk over maken als de ander hem niet draagt? Ze helpen toch, dus jij bent beschermd!!!
Was het echter maar zo simpel, want de werkelijke reden voor de steeds meer ingevoerde mondkapjesplicht is psychologische overheersing van de angstige massa.

Wie de tijdlijnen van de WHO, het RIVM of allerlei artsen en experts raadpleegt die krijgt nergens een eenduidig antwoord……. oftewel men gokt maar wat.
De WHO en het RIVM zeggen de ene dag dat mondkapjes niet werken, en de volgende dag blijken ze dit ineens weer wel te doen, en hoe kan dat….. ja dat is de wetenschap, u weet wel die beroepstak die zichzelf met zo’n beetje ieder onderzoek tegenspreekt, maar dat mag want daar draait wetenschap juist om!!!

Hoe meer je de wetenschap volgt of bestudeerd, hoe vaker je erachter komt dat de uitslagen van onderzoeken puur gebaseerd zijn op de mening van de onderzoeker, of het belang van de organisatie of de persoon die het onderzoek betaald.
Maar dat is allemaal gerechtvaardigd want het is de wetenschap, één van de sectoren waarin het rondpompen van (belasting)geld het meest leidend is.

In de allesomvattendheid van de wetenschap zit bij deze coronacrisis ook het grootste gevaar, men is zich volkomen bewust van het kuddegedrag en de bestuurbaarheid van de massa, en past dit met dergelijke psychologische mindfucks ook op grote schaal toe.
Waar hadden wij nu als mensheid gestaan als er door de gehele evolutie heen niet mensen waren opgestaan die juist door hun afwijkende mening, of gedrag, het menselijk ras naar een hoger plan hadden getild?
Hoeveel eenlingen – ook wetenschappers – zijn niet eerst door het slijk heengehaald, bespot en door de maatschappij in een isolement geplaatst voordat zij gelijk kregen, en men met terugwerkende kracht respect kreeg voor hun volharding, kracht en overtuiging?

Is een verkoudheidsvirus een rechtvaardiging om alles wat wij door de eeuwen heen geleerd hebben maar overboord te zetten?
Als diezelfde bus het scenario was geweest van bijvoorbeeld een groepsverkrachting, had die ene weigeraar dan ook een profielschets van narcisme, psychopathie of Machiavellisme gehad? Was er dan over deze persoon ook gesproken als zijnde een mens met een persoonlijkheidsstoornis? Nee, men had hem een heldenstatus toegedicht en hem gesprezen om zijn standvastigheid en non-kuddegedrag.

En zo ziet u, het is maar wat u erin wilt zien….. of wat uw overheid u verplicht erin te zien!!

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder