Onaangekondigde Demo verrast Den Haag


0

Op zondag 12 Juli werd er onaangekondigd een Demonstratie gehouden in Den Haag. Deze demonstratie werd georganiseerd door Mike Daasen wonende in Leiden en Wendy Kroeze die woonachtig is in Nijmegen. Dit met ondersteuning van Mordechai Krispijn van Viruswaanzin. In eerste instantie werd de locatie niet bekend gemaakt om het verassingselement in Den Haag hoog te houden. De locatie werd op 11 Juli rond 18 uur op Facebook bekend gemaakt door Mike Daasen en Wendy Kroeze.

Wendy Kroeze vertelt dat de sfeer in Den Haag goed en gezellig was. Er was geen politiegeweld te bespeuren. Op mijn vraag waarom dat was antwoordde ze dat het zeer waarschijnlijk komt door het verrassingselement van de demonstratie. Ondanks dat de demo niet aangekondigd was waren er ingeschat, toch 600 tot 800 mensen aanwezig. Het was zelfs zo dat de politie die aanwezig was vreedzaam aanwezig was.

Opvallend was dat er ook kinderen bij de demonstratie aanwezig waren met stoepkrijt. De kinderen tekende vrolijke hartjes onderweg en ook het weer was een opsteker voor een geslaagde demonstratie.

Bekijk hieronder de video en foto’s

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *