OPEN BRIEF AAN WEGRENNENDE KAMERLEDEN

Rondom het coronadebat, en specifiek vóór de stemming over een zorgbeloning, hebben jullie jezelf van jullie aller, aller, aller, allerlaagste kant laten zien.


-3

OPEN BRIEF AAN WEGRENNENDE KAMERLEDEN

Beste Usain Bolt’s in wording,

Rondom het coronadebat, en specifiek vóór de stemming over een zorgbeloning, hebben jullie jezelf van jullie aller, aller, aller, allerlaagste kant laten zien.
Waarschijnlijk zijn jullie – de weglopers – van het type empathie- en ruggengraatloze uitvreters die hun riante ‘baantje’ te danken hebben aan……… ja aan wat eigenlijk?
Als ik zo jullie klassenfoto in de Televaag zie zijn jullie de who’s who van de totally unknown, ook wel bekend als het kartel stemvee.

Het genoodschap van run Forrest run wat jullie ‘spontaan’ hebben opgericht, om maar niet aan jullie ‘volksvertegenwoordigers’ verplichtingen te voldoen, kan zo naadloos geprojecteerd worden naar de tijden waarin men tijdens dansfeesten nog een balboekje had, waarbij die van jullie uiteraard maagdelijk leeg zou blijken.

Julie, beste weglopers, zijn kamervulling, wat los wisselgeld in de broekzak van het dictatoriale maatkostuum van Mark Rutte, wat hij naar goeddunken kan inzetten om het spel – as usual – te manipuleren.
De enige twee momenten waarop jullie aanwezigheid in de kamer opgemerkt wordt zijn tijdens jullie maidenspeech, en het moment dat men er na een jaar of vier achterkomt dat jullie geruisloos uit de kamer zijn verdwenen naar jullie volgende ‘opvretersbaantje.’

Afbeelding De Telegraaf.

Het is daarom een grof schandaal dat zielloze misbruikers van ons tanende democratische systeem zoals jullie, een absoluut dieptepunt van minachting tentoonstellen – voor de veiligheid van jullie eigen uitkering – ten opzichte van wel hardwerkende, en vele, vele tabellen minder verdienende mensen met een hart in, en voor de zorg.

Alle weglopers tijdens het coronadebat moeten zich werkelijk kapot schamen – als zij de gave daartoe hadden bezeten – want jullie zijn nog grotere laffaards en volksverraders dan de boa’s en agenten die vandaag onder mandaat befehl ist befehl een supermarkteigenaar hebben kapotgemaakt.

Geniet dus van jullie moment of fame grijze kamermuizen en besef dat ook moordenaars, misdadigers en dictators hun plaats in de archieven van de mensheid ‘verdienen,’ het zal alleen niet bezien worden met de eer die jullie jezelf ongetwijfeld toedienen.


Like it? Share with your friends!

-3