OPEN BRIEFJE AAN ONS PARLEMENT


0

Geachte leden der Staten-Generaal,

Hoe voelt dat nu? Hoe voelt dat om voor de zoveelste keer door premier Mark Rutte tot kamervulling gedegradeerd te worden, terwijl u door uw tandloze houding niet tot terugbijten in staat bent?
Voor de zoveelste keer heeft de Tsaar uit het torentje u misbruikt als zijn parlementsslaafjes, en u staat erbij, veinst voor de zoveelste keer uw woede, en reperteert alvast uw volgende kniebuiging voor het vaststaande feit dat hij zijn ondemocratische schwanz weer parkeert in uw plekje waar de zon niet schijnt.

U, leden van ons parlement, bent een farce, een aanfluiting voor dat (eens) verheven instituut en een schoffering naar ieder die daar uit oprechtheid, en gezworen trouw naar zijn of haar kiezers, ooit heeft gezeten.
Uw taak, het controleren van onze regering, heeft u letterlijk verkwanseld voor uw ego, uw jacht naar een overbetaalde uitkering en uw ongekende hang naar macht en verder van het begrip volksvertegenwoordiger zal geen enkel parlement ooit afgedreven zijn.

Het is niet enkel uw slaafse, en volkomen afwachtende houding in de corona plandemie die u de terechte woede van een groot deel van het volk oplevert, het is de gelaten acceptatie van iedere opgestoken middelvinger van Mark Rutte die u ten deel valt, die u de landsverraders maakt die u in de ogen van velen bent.

Hoeveel duidelijker moeten wij het nog krijgen, dan het bewezen feit dat Mark Rutte persoonlijk het onderzoek naar de steun aan Syrische rebellen heeft tegengewerkt, hiermee uw tand- en ruggengraatloze status gestalte gevend.
U allen bent de speelbal van een dictatoriale despoot die zich op papier bevindt in een democratie, maar die zich door uw overgave aan zijn grillen waant in zijn eigen dictatoriale paradijs, en zich als volkomen onaantastbaar positioneert.

Rutte voert ‘beleid’ aan de hand van de ruimte die u hem schenkt, en ik kan u vertellen: die ruimte is oneindig door uw vrees voor uw ‘verheven’ baantje en uw zucht naar het pluche onder uw derrière, een derrière waar u slechts een grote schop onder verdient door een verraden, en in de steek gelaten volk.

Waar gaat dit eindigen beste parlementsleden? Wanneer bent u ‘geschokt’ genoeg om de Tsaar met pek en veren uit zijn Torentje te verjagen?
Wat zullen hiervoor de criteria zijn?
Ik kan u alvast het antwoord geven:
Geen daad van Mark Rutte zal moreel verwerpelijk, onmenselijk of genoeg in strijd met de wet zijn om uw ‘woede’ ook daadwerkelijk in daden om te zetten, omdat u niet voor Nederland, voor uw kiezers of voor een verheven ideaal in het parlement zit, u allen zit daar slechts voor uw maandelijkse -zéér ruime- uitkering, en uw positie die u plaatst boven het volk, boven de wet en onder gedrag een mens waardig.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder