Opmerkelijke zaken op een rij


1

Om mensen te kunnen ‘prikkelen’ dat er wel erg vreemde zaken gebeuren momenteel zullen we proberen wat ‘bijzondere’ zaken op een rijtje te zetten. Deze lijst zal beetje bij beetje worden aangevuld.

Waarom wordt er (ongevaccineerd) verplegend personeel ontslagen terwijl er gebrek aan is en die mensen tot voor kort zorghelden waren? (New York)

Waarom hoeft de Franse politie geen verplicht vaccin? (het is toch zo’n gevaarlijk virus?)

Waarom is het Amerikaanse congres inclusief medewerkers ook niet verplicht het vaccin te nemen?

Waarom zijn diplomaten en politici vrijgesteld van testen/tonen QR code?

Hoe komt het dat er ongelimiteerd geld naar een testmaatschappij kan maar geen geld naar de zorg?

Waarom is er gekozen voor een lockdown terwijl bekend was dat de ‘winst’ maar 100.000 gezonde levensjaren zou zijn tegen een verlies van 520.000 gezonde levensjaren?

Waarom zien we alleen maar dezelfde ‘experts’ op tv?

Waarom worden gezonde kinderen blootgesteld aan een vaccin wat voor hen gevaarlijker is dan de ziekte zelf?

Waarom gaan economisch zeer belangrijke haventerminals in China dicht bij maar 1 positieve test?

Waarom was een BLM manifestatie op de dam geen propleem terwijl de manifestaties tegen covid maatregelen moesten worden neergeslagen met veel politiegeweld?

Waarom hoeven gevaccineerden niet meer te testen terwijl ze nog wel verspreider kunnen zijn?

Waarom wordt er niet getest op antilichamen in het algemeen? (volgens Sanquin zou er in de bevolking al veel weerstand zijn)

Waarom lezen we eerst dat de vaccins belachelijk goed werken (Volkskrant) en is nu na zes maanden je gevaccineerde status verlopen?

Waarom krijgen we eerst de hele tijd te horen dat mondkapjes niet werken en zijn ze nu nog altijd verplicht in openbaar vervoer?

Hoe weet men zo snel wat de verschillende varianten zijn terwijl een PCR test sowieso geen specifiteit kan vaststellen?

Dat er vorig jaar geen griep zou zijn geweest wereldwijd is vrij ongeloofwaardig, terwijl de dodentallen eigenlijk nauwelijks verschillen van andere jaren. Cronavirussen zijn toch ook gewoon griepvirussen?

Is het niet heel toevallig dat veel huidige en voormalige staatshoofden leerling zijn geweest van Claus Schwab van het WEF?

Is het niet vreemd dat Bill Gates voor ieder miljard dat hij in de vaccinindustrie steekt hij er twintig miljard mee verdiend?

Waarom zijn de doelen telkens veranderd gedurende de laatste anderhalf jaar? eerst flatten de curve, daarna ziekenhuisopnames, daarna positieve testen, etc.

Is het niet vreemd dat hij grootste geldschieter is voor de WHO en daar mede beleid bepaald, maar dat hij ook grote financieele belangen heeft in de vaccinindustrie?

Is het niet typisch dat de EU al een paar jaar een vaccinpaspoort in de agenda had staan voor 2022 en dat die nu zonder slag of stoot in heel de wereld wordt ingevoerd?

Als die WEF club van Claus Schwab volgens Rutte niet zo’n invloed heeft waarom lopen dan zowel de koning als burgemeesters en allerlei andere wereldleiders met zo’n sustainable goals broche op?

Sinds wanneer gedraagt een minister zich als vaccinverkoper?

Waarom zijn de aankoop deals van de vaccins staatsgeheim?

Waarom is er in staatsdocumenten sprake van Gen-therapie en spreekt men alle andere communicatie van ‘vaccins’?

Hoe kan het dat het Truth Isolate Fund van 1,5 miljoen voor diegene die een werkelijk covid 19 virus kan laten zien nog altijd niet is opgehaald? https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/

Waarom sprak Rutte vanaf het begin over het nieuwe normaal? We wisten toen toch nog helemaal niet zo veel over de hele situatie? Terwijl het nieuwe normaal meteen een voldongen feit was volgens hem.

Waarom hebben alle staatshoofden en hotemetoten het opeens allemaal over Build Back Better? (compilatie YT)

Waarom is preventie helemaal geen issue terwijl inmiddels bekend is dat op dat gebied ook veel gewonnen kan worden?

Waarom spreekt Hugo de Jonge in een kamerbrief over risicovolle vaccins en noemt hij ze tegenover het publiek ‘veilig en uit en te na getest’?

5-10-21

Waarom mogen jonge kinderen niet zelfstandig beslissen of ze een tatouage laten zetten maar wel of ze een covid ‘vaccin’ nemen?

Waarom vergelijkt Hugo de Jonge een vaccin wat je dwars door je weerstand barrieres spuit met het eten van een frikandel?

Waarom horen we zo weinig over de doden na vaccinatie in Nederland en wereldwijd van het Lareb?

Waarom lezen we niets van de menstruatie problematiek na vaccinatie?

Wie in Israel meer dan zes maanden geleden voor het laatst is ingeënt, verliest de basisrechten en vrijheden die met het paspoort zijn verworven en moet weer een nieuwe spuit halen om weer een groen vinkje te krijgen. Leuk verdienmodel voor Big Pharma..

In het verleden werden vaccincampagnes gestopt na een paar doden/ernstige bijwerkingen, waarom is dat nu niet het geval?

Hoe verstandig is het om kinderen bloot te stellen aan een middel wat slechts een voorwaardelijke goedkeuring heeft?

Hoe verstandig is het om kinderen in te spuiten met een middel waar op de bijsluiter steeds meer bijwerkingen zijn toegevoegd gedurende het afgelopen jaar. Men weet dus helemaal niet waar men mee bezig is?

Waarom is genezen van covid ook maar een beperkt tot 6 maanden? Als iemand afweerstoffen heeft is dat toch levenslang?

Waarom is het gezondheidsbeginsel nu omgedraaid en moeten we bewijzen dat we gezond zijn?

Waarom spreekt men van besmettingen als er alleen sprake is van positieve testen?

De WHO heeft als richtlijn dat er pas een diagnose covid is bij positieve test en klinische diagnose door een arts, waarom volgen we dit advies in NL niet en is alleen de niet specifieke PCR test voldoende om iemand aan te wijzen als patient?

Waarom de qr test in de horeca, bioscoop etc. en niet op andere drukke plekken? of is het alleen een drukmiddel om mensen over de streep te trekken toch een vaccin te halen? Gaat het niet om veiligheid?

Waarom niet leren leven met covid net als griep, wellicht IC capaciteit wat uitbreiden, is allemaal goedkoper dan alle vaccins en economische schade die dit wanbeleid opleverd.

Zijn de vele bijwerkingen soms ook een verdienmodel voor Big Pharma?

Het omt blijkt allerlei belangen te hebben in testfaciliteiten zou dit niet veel meer in de openbaarheid moeten komen?

De PCR test methode wordt gedaan met kostbare ultra-schone vloeistoffen om vervuiligsfouten te voorkomen, waarom dan afname van de test in allerlei willekeurige locaties, van buitenlucht tot bedrijfsverzamelgebouwen?

Waarom is de agent die de hond aanzette een al liggend persoon bij een demonstratie aan te vallen niet vervolgd?

Waarom is de romeo die een dame voor een rijdende politiebus gooide niet vervolgd?

Gaat het wel om volksgezondheid als werkende middelen zoals HCQ en Ivermectine worden geweerd ten faveure van de vaccins?

Waarom zijn bijna alle leiders van Nederlandse politieke partijen gelieerd aan het WEF? VVD, CDA, PVDA,D66,Groenlinks?

Waarom wordt er niet gerekend met de kosten en baten van de maatregelen? Economisch gezien is de schade enorm, maar covid mag veel meer kosten dan enig andere ziekte in het verleden. Dat is een rare trendbreuk. Waar zijn de quali’s?

Oversterfte was niet extreem afgelopen jaar waarom dan toch al die extreme maatregelen, het is niet proportioneel.

Waarom nemen de pharmareuzen geen verantwoordelijkheid voor deze ‘veilige’ vaccins maar hebben ze de aansprakelijkheid bij de overheden gelegd? Zijn deze vaccins wel echt veilig?

Waarom is er onvoldoende getest met deze mRNA en Virale vector vaccins om een normale toelating te krijgen?

Waarom wordt het gesproken over relatieve en absolute werking van de vaccins? is de 95% werkzaamheid te mooi voorgespiegeld?

De NNTV van 119 relativeert de 95% Vaccinatie-Effectiviteit (VE) van het Pfizer vaccin (BNT162b2). Dit betekent dat je 119 mensen moet vaccineren om 1 besmettingsgeval te voorkomen. Bedenk daarbij dat 98 van de 100 besmettingsgevallen weinig tot geen last hebben van covid-19…

Waarom is er nog altijd niets bekend over de effecten van het vaccin op de vruchtbaarheid?

8-10-21

Waarom had de overheid de domeinnaam coronacheck.nl al in februari 2020 vastgelegd? Ruim voor de ‘uitbraak’?


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4