Over BURGERFRONT.NL

Gezond verstand boven blind vertrouwen

Welkom bij BURGERFRONT.nl

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.

BURGERFRONT STAAT VOOR:

  • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
  • Terug naar het ‘oude normaal’ !
  • Terugtrekken noodwet!
  • Herstel & respecteer de grondwet!
  • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

Doe mee!

Wil je meehelpen om Burgerfront vorm te geven? Wij zoeken mensen die het leuk vinden om voor een goed doel bijvoorbeeld:
– een stukje tekst te schrijven
– een interessant onderwerp uit te pluizen en in 1 A4tje duidelijk te maken
– stukjes tekst op de website te plaatsen.
– interessante stukken op internet te zoeken en ‘plaats-klaar’ te maken

Daarnaast is er altijd plaats voor actieve mensen die organisatorisch iets willen doen: Juristen, DTP-ers, Twitter en facebook specialisten, etc etc.

Vind je dus dat je ergens verstand van hebt EN lijkt het je leuk en nuttig om een broodnodige organisatie mede-vorm te geven?

Meld je aan via hallo @ burgerfront punt NL
(Je kan ook reageren als ‘jouw’ vacature er op het moment niet bij staat)

Wil of kan je niet zelf actief worden, maar wil je ons wel steunen met een klein financiële bijdrage? Ook dat word zeer gewaardeerd!
Je kan een donatie doen via de knop hieronder.

Bedankt & met vriendelijke groeten,

Team Burgerfront

Gezond verstand boven blind vertrouwen