Patent op coronavaccin waarschuwde 9 maanden vóór Covid-19 al voor ‘doelbewuste verspreiding coronavirus’


1

(9ForNews)

Een onderzoeksjournalist heeft ontdekt dat Moderna, een bedrijf dat momenteel werkt aan een ‘veelbelovend’ coronavaccin, in maart 2019 iets opmerkelijks heeft gedaan. Het bedrijf blijkt een patentaanvraag te hebben gewijzigd die betrekking heeft op vaccinatietechnologie. Het bedrijf zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’. Let op: dit was 9 maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak.

Moderna is momenteel één van de koplopers in de mondiale race naar het eerste coronavaccin. Volgens president Trump zal het vaccin zo rond oktober of november klaar voor gebruik zijn.

Het blijkt dat Moderna al sinds 2015 tevergeefs heeft geprobeerd om dit patent toegewezen te krijgen, onthult onderzoeksjournalist Ben Swann. In de oorspronkelijke patentaanvraag zei het bedrijf de technologie te gaan gebruiken om ‘griepachtige aandoeningen’ te bestrijden. In maart 2019 zei Moderna opeens dat zij de technologie wil gaan inzetten tegen een coronavirus dat ‘per ongeluk of opzettelijk wordt verspreid onder de bevolking’, 9 maanden voordat Covid-19 opdook.

Lees verder:

Patent op coronavaccin waarschuwde 9 maanden vóór Covid-19 al voor ‘doelbewuste verspreiding coronavirus’

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *