PERCEPTIE- IK ZIE, IK ZIE WAT RUTTE NIET ZIET


-1

Je hoeft tegenwoordig niet ver te kijken om te zien, en middels uitsluiting en bedreigingen te ervaren, dat een groot deel van ons land ziende blind is.
De eigen veilige cocoon, gesponnen met een web van leugenachtige propaganda, voelt warmer aan dan het ontwakende besef wat een groeiende groep Nederlanders afgelopen zondag naar het Malieveld bracht.
Mark Rutte als de hoeder van je semi-veiligheid is als Kim Jong-un die zich een voorvechter van de democratie noemt, het is beiden gebaseerd op leugens, bedrog en een ongekende vorm van staatspropaganda.

Volgens opticien Rutte, die vanaf een veilige afstand louter ‘doorgesnoven’ hooligans kon ontwaren op deze flower power zondag, maar met de beste meetapparatuur tot zijn beschikking niet de, tot groteske omvang opgeblazen pupillen van ‘een zekere minister’ kan ontwaren, is Nederland wel een beetje klaar met het dram gedrag van de ontkenners.

Om e.e.a. van een nog komischer lading te voorzien begrijpt gladde Markje uiteraard de zorgen van een groot deel van Nederland omtrent hun vrijheid, een vrijheid die mister Teflon ook zelf weer wil ervaren als hij eenmaal uit zijn kast komt, maar is zijn kabinet onder leiding van een zekere minister………. eeeeuh pratende handpuppet Hugo de Jonge wel bezig met het dicht timmeren van een wet die ons aller vrijheid met eenzelfde snelheid bij het grofvuil zet, als een zekere BN’er zijn – nu toch echt – liefde van zijn leven. (jullie begrijpen ik ben vandaag in een ‘geen naam onthulling bui’)

Hoe is het toch mogelijk dat een volk, dat over de hele wereld bekend staat om het badass karakter, zich als makke lammeren naar de coronaslachtbank laat leiden – lees: het AstraZeneca vaccin – en hierbij zelf vraagt om het ‘genadeschot’ door de door dichte mist omhulde herseninhoud?

Wij zijn het lachertje van Europa, zoniet de hele wereld, geworden en ons enig ‘wapenfeit’ was de hilarische opmerking van ons leidend voorbeeld, die met zijn prada-tasje het liefst al dat nieuwjaarstuig zelf in elkaar wilde rossen. Waarschijnlijk met een prada-tasje gevuld met zweepjes en een mouth gag.

Als u het dus niet erg vindt weiger ik mijzelf te lenen voor deze fetisj, en blijven mijn ogen wel geopend voor de waarheid.
Een waarheid die sinds afgelopen zondag andermaal heeft aangetoond dat wij ons meer aanschurken tegen de definitie van een dictatuur, dan tegen een democratische rechtsstaat.
En hoeveel gemanipuleerde peilingen, of staatspropaganda onze Kim Jong-Rutte er ook tegenaan gooit….. ik zie, ik zie wat Rutte niet ziet.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder