PERSCONFERENCE


1

Mark,

Mogen wij ons verheugen op jouw aanstaande vertrek uit de politiek, nu je zo overduidelijk aan het oefenen bent als stand-up comedian, of moeten we dat komische hoogstandje van gisteravond serieus nemen?
Vanmorgen hoorde ik op de Nederlandse radio voor het eerst -een unicum dus- een discussie over draagvlak, en dat jullie dit als kabinet aan het verliezen zijn.
Een gezegde luidt: beter laat dan nooit, maar ik kan jullie vertellen dat jullie het draagvlak bij miljoenen Nederlanders al maanden kwijt zijn, en dan niet alleen Nederlanders met een eigen horeca-toko.
Een ander gezegde luidt: in het land der blinden is eenoog koning, maar ik wil dit graag even verbasteren naar in het land der blinden zijn twee halve zolen koning.

Tegen de tijd van kerstmis gaan veel mensen vaak het ‘licht’ zien, kijken zij terug op hun jaarlijkse missers, en soms wandaden, en beloven zij deze in een dronken oudjaarsroes uiteraard ieder jaar weer te verbeteren.
Dat besef, dat heilige licht, is uiteraard niet van toepassing op jou, en je mede-narcist slangenleren Hugo, want jullie blijven vol overtuiging -en volkomen blind- verder gaan op jullie ingeslagen destructieve weg naar de ondergang van dit land.

Dat jij vol overtuiging als enige een ingeslagen weg wenst te blijven bewandelen hebben wij mogen aanschouwen bij je vrijage met Unilever topman Paul Polman aangaande jullie liefdesbaby, het afschaffen van de dividendbelasting.
Voor jou voelt het waarschijnlijk als een ‘overwinning’ dat je nu een andere halve zool aan je zijde hebt, dat geeft toch een iets meer huiselijk gevoel aan het interieur van die overbekende kast in je Torentje, waar je nog steeds in wenst te verblijven.

Dat draagvlak dus Mark dat begint een steeds nijpender ‘dingetje’ te worden, nu steeds meer Nederlanders door jullie bullshit heen beginnen te prikken, en jij maar zoveel ordetroepen hebt om die meningen met grof geweld neer te slaan.

Waar er in het begin nog sympathie-followers waren omdat jullie het toch ook maar op jullie dictatoriale bordje kregen, en jullie moesten roeien met de riemen die jullie hadden, is jullie ‘beleid’ tegenwoordig fucked-up genoeg om een supertanker op drift te laten raken, en zijn er dus niet genoeg riemen in de wereld om hem weer in koers te krijgen……. oftewel je kwam, stond erbij en zonk als een gloeiende duivel door het brakke ijs.

Een goede leider, generaal of zelfs sergeant-majoor weet dat het beter ten halve gekeerd is dan ten hele gedwaald om onnodige verliezen of slachtoffers te vermijden, maar mogen wij dat verwachten van een basisschool leraar en een geschiedenis student, die door de Demmink-kliek op de VVD-troon is gehesen ten koste van Rita Verdonk?

Om gezichtsverlies te voorkomen zijn jullie bereid het inkomen, de eigendommen en de gezondheid van miljoenen Nederlanders te verkwanselen, alles ter meerdere eer en glorie van de grote Mark Rutte show (gesponsord door de WHO, Bill Gates, Soros en uiteraard Claus Schwab).

Het gekke aan draagvlak, in combinatie met politiek, is echter dat het vaker afneemt dan toeneemt Mark, en met de intrede van realiteitszin en de hunkering naar een groepsgevoel zo rond de feestdagen, kan het zomaar eens zijn dat de enige knal die wij te horen krijgen met oud en nieuw, de -langverwachte- val van het kabinet Rutte 3 zal zijn.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder