Reactie op verzoek van Editie NL (foto)


3

Geachte mevrouw de Jong,

In jouw hoedanigheid van RTL-medewerkster -of is dit weer stigmatiserend t.o.v. jouw geslacht en moet ik RTL-mens zeggen?- heb jij een oproep geplaatst om aan personen te komen die hun vaccinatie weigering willen komen bespreken.
Omdat ik graag van een eerlijk speelveld hou, en dus niet enkel een Jinek-achtige tafel met de gebruikelijke gezichten van -uiteraard hare geweldigheid zelf- Osterhaus, Gommers, de Jonge, oftwel alle vaccinpushers, en de gebruikelijke links-correcte puppets als bijvoorbeeld een Eus, heb ik besloten jou -ongevraagd- mijn visie te vertellen op jouw oproep.

Ik ben gewend om de dingen ietwat ‘beeldend en vilein’ te vertellen, oftwel het beestje bij de naam te noemen, waarvoor bij voorbaat mijn excuses….. evenals voor eventuele schrijffouten, ik heb nu eenmaal niet als Eus iemand die al mijn werk redigeert.

Als eerste wil ik jou een gewetensvraag stellen mevrouw de Jong. Jouw oproep aan non-vaxxers geeft blijk van een ‘journalistieke’ interesse naar hun verhalen, maar is dat ook zo, of is dit de zoveelste poging van jouw broodheren – althans, ik neem aan dat dit de zo vaak verketterde witte oude mannen zijn- om het kamp der vaccinweigeraars het stigma van complotdenkers en alluhoedjes mee te geven?
Ik weet dat ik veel vraag: een gewetensvraag aan een RTL-medewerkster -excuus, mijn fout- RTL-mens stellen, maar ik zou toch graag op voorhand antwoord krijgen.

Dan nu het onderwerp van jouw oproep, mijn sceptische houding t.o.v. vaccins, oftewel het weigeren van de gifspuit van Hugo.
Kijk beste Esther -mag ik je zo noemen, nu we al zo intiem zijn?- ik ben geen gelovig persoon, maar ik geloof wel in ons eigen afweersysteem, ook wel immuunsysteem genoemd, daarmee zijn we tenslotte al duizenden jaren oud geworden.
Ondanks alle shit die er in de wereld heerst, of uitgevonden wordt in labs in bijvoorbeeld Wuhan, is de levensverwachting van de mens de laatste jaren -volgens onze overheid t.o.v. onze pensioenpotten- alleen maar hoger geworden.
Nu zal jij natuurlijk zeggen: ja duuuh, dat komt door de vaccins……. maar dat is nu juist even niet zo.
Mijn generatie, en die voor mij, werd nog niet letterlijk platgespoten met vaccins Esther, en wij hebben onze -door de overheid vervloekte- levensverwachting puur te danken aan ons immuunsysteem, en het feit dat wij vroeger gewoon in de bagger speelden en kinderziekten gewoon ondergingen door even ziek te zijn, en daarna weer verder te gaan.

Nu zal jij misschien ook begrijpen -hoewel ik dat betwijfel gezien je keuze voor RTL als broodheer- waarom kinderen tegenwoordig letterlijk platgespoten worden. Die levensverwachting hé, die moet toch echt omlaag, en dan op een iets minder zichtbare manier dan die van oom Adolf.
Ik begrijp dat dit een puntje van discussie op kan leveren, want in de hoek van de complotwappies, dus gaan we maar even over tot wat feiten.

Wij hebben een overheid -de EU en hun dependance in Den Haag- die er volgens jou alles aan doet om onze gezondheid te beschermen, middels de gifspuit van Hugo, maar is dat ook zo beste Esther?
Ik weet niet of jij op de hoogte bent van een defensiedossier genaamd chroom-6, waarbij onze overheid willens en wetens defensiepersoneel en werklozen liet werken met chroom-6, terwijl men wist dat dit kankerverwekkend was.
Tevens worden onder goedkeuring van onze Europese overheid onze winkelschappen volgestouwd met shit waarin zoveel E-nummers en teringzooi zit, dat men ‘s nachts geen lampen hoeft te laten branden omdat de schappen licht geven, en hebben we jaren van fluor mogen ‘genieten’ in o.a. ons drinkwater en -nu nog steeds- tandpasta.
Plaatst de ‘bezorgdheid’ van onze overheid toch in een ietwat ander daglicht hé Esther, ik zou even onderzoeken hoe jammie fluor is (slechts een tip).

Uiteraard is dit niet het enige voorbeeld van ernstige ‘nalatigheid’ van onze overheid, de bezuinigingen in de zorg, dossier Groningen, de toeslagenaffaire, de faillisementen in de horeca en de algehele staat van ons ‘rechtssysteem’ geven o.a. aan hoe begaan onze overheid is met ons lot, en onze gezondheid.
Ik had een vlaag van onpartijdigheid, en ouderwets goede journalistiek, kunnen ervaren als jullie tegenover bewezen charlatan Ab Osterhaus -dossier Mexicaanse griep, zoek het voor de gein eens op- bijvoorbeeld een Frank Ruesink hadden gezet, of één van de velen, velen deskundigen, virologen, artsen of wetenschappers die een verhaal vertellen -met onderbouwing- dat volledig in strijd is met jullie opgedrongen overheidsverhaal.

Maar dat gebeurd uiteraard niet, want stel je voor dat er eens een andere -eerlijke- kant van het verhaal verteld wordt, dat kan uiteraard niet want dan komt het verdienmodel in gevaar…….. en daarom wordt er op grote schaal censuur gepleegd.
Maar weet je wat de geschiedenis ons nu geleerd heeft Esther? (althans mij, bij jou heb ik mijn twijfels). Men censureert enkel alleen de waarheid.

Dan komen we nu bij de kern van mijn vaccinatie-afkeer Esther, het begrip verdienmodel.
Het is geen complotdenken om te beweren dat de basis waar de farmaceutische industrie op gebaseerd is het verdienen van geld is, en liefst een zo onbeschoft mogelijke hoeveelheid.
Bill Gates -je weet wel, die filantroop- geeft gewoon openlijk toe dat zijn beste investering ooit de vaccinindustrie is geweest, en mensen die vanuit een winstoogmerk ergens in investeren zijn niet begaan met onze gezondheid, maar slechts met hun portemonnee.
Als je dus de ‘oneindige’ kip met de gouden eieren in handen hebt -lees: zieke mensen- dan help je niet je eigen businessmodel om zeep om alles op alles te zetten om mensen te genezen, dan zorg je dat jou producten net zo verslavend zijn als bijvoorbeeld die van de tabaksindustrie………. oooh wacht, dat zijn vele medicijnen ook!

Maar nee wij moeten big pharma, en onze overheid, op hun blauwe ogen geloven dat het toch echt enkel gaat om onze gezondheid, en dat hun producten zo goed zijn dat zij bij voorbaat de eis stellen dat zij niet verantwoordelijk zijn voor -de kosten- van eventuele vaccinschade.
Jij denkt waarschijnlijk dat een automerk dat bij voorbaat meldt dat indien de remmen niet werken, zij niet aansprakelijk zijn voor eventueel letsel en schade, echt heeeuuuul veeeeeuuul auto’s gaat verkopen……. ja in La La Land.

Laat ik voor de gein toch even meegaan in jouw -waarschijnlijke- geloof in Hugo’s gifspuit en de ‘heilige’ missie van big pharma om de wereld te genezen.
Hoe plaats jij deze ‘heilige missie’ dan in het licht gezien van o.a. de naam Martin Shkreli en bijvoorbeeld farmaceut Novartis?
Het zegt je niets? (zoals gewoonlijk).
Martin Shkreli -van Turing Farmaceuticals- is de man die o.a. het ideale businessplan bedacht: koop een oud medicijn -daraprim- en verhoog de prijs van 13,73 naar 750 dollar per tablet ……… een verhoging van 50 keer de oorspronkelijke prijs!!
Een unicum zal je misschien zeggen?
Farmaceut Novartis heeft een in Nederland ontwikkeld medicijn tegen een zeldzame vorm van kanker opgekocht en de prijs ervan bijna verzesvoudigd.
Zo kan ik je nog tientallen voorbeelden geven van farmaceuten die nieuw ontwikkelde medicijnen, of die met aflopende patenten, opkopen en de prijs ervan vertienvoudigen tot zelfs wel verhonderdvoudigen, allemaal omdat ze zo begaan zijn met onze gezondheid Esther.

En hiermee kwam dan ook het magische woordje patent om de hoek kijken Esther, DE garantie voor het vergaren van onbeschofte hoeveelheden geld, en de reden waarom big pharma natuurgeneeswijzen en natuurproducten -die bewezen helpen- nog steeds tegenwerken…….. omdat je op de natuur geen patent kunt aanvragen.

Tot slot nog even een persoonlijke vraag Esther, als ik jou op straat tegenkom en ik vraag jou, mag ik jou injecteren met o.a:
# formaldehyde
# aluminiumfosfaat
# ammoniumsulfaat
# runderextract
# thimerosal
# aminozuren
# apennierenweefsel

Dan zal jij waarschijnlijk vragen of ik niet goed bij mijn hoofd ben, zeggen dat je niks laat injecteren zonder dat je weet wat het is, en misschien geef je me daarna nog een -verdiende- klap voor mijn harses.
Maar waar blijft die klap, en die vragen naar wat het is, in het geval van overheid en big pharma die dit spul zonder aarzelen je lijf in jagen?

Ik zeg niet dat alles wat ze in je spuiten ook daadwerkelijk gevaarlijk is Esther, net zo min als dat ik zeg dat het DNA-veranderend, voorzien van nano-chip of gefabriceerd is om ons allemaal wandelende GPS-bakens te maken, ik zeg enkel: neem niet klakkeloos iets aan omdat big pharma en de overheid zeggen dat het gezond is.

Zolang de core business van de farmaceutische industrie het vergaren van enorme winsten is, vertrouw ik geen enkel product wat uit hun meth-labs eeeuh medische labs komt.
Het feit dat er zoveel geld mee gemoeid gaat dat (ex)medewerkers van farmaceutische bedrijven die uit de school klappen, een mindere levensverwachting hebben dat een terminale patiënt in zijn laatste fase -maar dat zijn uiteraard allemaal Epstein-achtige zelfmoorden- doet mij besluiten om beleefd te bedanken voor deze gifspuit.
Ik vertrouw op mijn immuunsysteem en wantrouw big pharma, en dat is mijn recht vastgelegd in o.a. de verklaring van de universele rechten van de mens, onze grondwet, de Neurenberg code en diverse andere verklaringen.

Met vaccinvrije groet,
Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

3
Michel Mulder