Ranzig


1

Marc van Ranst is ondergedoken naar men zegt. Of dit waar is of dat deze hele actie een psyop is om coronacritici de mond te kunnen snoeren en preventief op te gaan pakken is een relevante vraag. In ieder geval twittert van Ranst erop los met beschuldigingen en de media vergroot het allemaal uit.

Het zou niet de eerste keer zijn dat van Ranst zich voor het karretje van de overheid laat spannen. Ook met de Mexicaanse griep (Swine flue) in 2009 heeft hij een kwalijke rol gespeeld. Begin 2019 schepte hij daar nogal over op tijdens een ESWI lezing in Chatham House in Groot Brittanniё op uitnodiging van Chairman Ab Osterhaus.

De hele presentatie is een nogal schaamteloze vertoning. Op dat moment was namelijk al lang en breed bekend dat de Mexicaanse griep een opgeklopte pandemie was. Maar óók dat er zo’n 1700 mensen hersenschade hebben opgelopen en narcolepsie ontwikkelden. Tot voor kort liepen er nog altijd schadeprocedures tegen de overheden die hiervoor verantwoordelijk zijn. De vaccinproducent Glaxo Smith Kline had bij de overheden bedongen niet verantwoordelijk te kunnen worden gesteld voor het middel Pandemrix. (ze wisten vooraf dat het middel niet goed was maar vaccineerden willens en wetens door).

Ook in Nederland is er een vermogen uitgegeven aan Pandemrix. In de eerste instantie voor de aankoop (op advies van Osterhaus) en in tweede instantie ook nog eens aan schadevergoedingen voor slachtoffers. Uw belastinggeld. Lees het nog eens na in het zwartboek Mexicaanse griep van Daan de Wit. De rol van Osterhaus was net zo beschamend en dat deze man nog altijd een podium krijgt is ongelooflijk voor iedereen met een beetje gezond verstand. Dat hij van Ranst uitnodigde voor die lezing is kenmerkend. Soort zoekt soort. Ze houden zich met dezelfde zaken bezig en verrijken zich over de ruggen van de vaccin slachtoffers door paniekscenario’s te schetsen en angst te zaaien.

Zie hieronder hoe Marc van Ranst een pandemie verkoopt.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4