Total control


0

Onlangs publiceerden we naar aanleiding van de vele filmpjes waarin werd aangetoond dat de geinjecteerde plekken magnetisch zijn, een artikel over magnetische nanodeeltjes die wellicht in covid vaccins zitten. Naast veel meer filmpjes is er nu nog meer wetenschappelijk bewijs opgedoken.

Een studie die in 2014 in de National Library of Medicine werd gepubliceerd, bewijst dat “superparamagnetische nanodeeltjes” met succes via vaccins in het lichaam worden afgeleverd, en eenmaal in het lichaam kunnen ze worden gebruikt om DNA in cellen te injecteren, waardoor je genetisch verandert. De studie heeft als titel: Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine.

Er staat in dat:

Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide-nanodeeltjes (SPION’s) om genen af ​​te leveren via magnetofectie veelbelovend is voor het verbeteren van de efficiëntie van genafgifte zowel in vitro als in vivo … Polyethyleenimine werd gekozen om het oppervlak van SPION’s te modificeren om de afgifte van plasmide-DNA in zoogdiercellen te ondersteunen vanwege de uitgebreide buffercapaciteit van het polymeer door het “proton-spons” -effect.

Een tweede studie, Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity. ook gepubliceerd in PubMed / National Library of Medicine, stelt dat superparamagnetische nanodeeltjes in hersencellen kunnen worden  geactiveerd door het gebruik van externe magneten.

Uit de studie bleek dat externe magnetische velden SPION’s kunnen sturen om genetisch materiaal (DNA) in de cellen van ratten te injecteren. Dit betekent dat externe magnetische velden kunnen worden gebruikt om ‘magnetofectie’ te veroorzaken, wat betekent dat het DNA wordt veranderd met behulp van externe magnetische velden in combinatie met speciale nanodeeltjes die worden geïnjecteerd.

Wat dit ons vertelt, is cruciaal: vaccinwetenschappers experimenteren al vele jaren met magnetische nanodeeltjes en ze hebben al technieken ontwikkeld om vaccininjecties te gebruiken om nanodeeltjes in de hersenen te brengen, waardoor ze kunnen worden gecontroleerd door externe magnetische velden. Het is een techniek die nu hoogstwaarschijnlijk met 5G technieken zal worden ingezet om u en mij te gaan controleren op meerdere gebieden. Als we dachten dat alleen al de controle van je locatie via de telefoon ver ging dan is dit nog talloze malen ingrijpender. Dit gaat over controle over uw gemoedstoestand, uw gezondheid, uw leven.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4