Rechtzaak tegen de Staat der Nederlanden

De Coronamaatregelen zijn genomen zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Toch wordt de lockdown, die onze grondrechten schendt, als gerechtvaardigd en noodzakelijk genoemd door Minister President Rutte en het RIVM.


0

Rechtzaak tegen de Staat der Nederlanden

De Coronamaatregelen zijn genomen zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Toch wordt de lockdown, die onze grondrechten schendt, als gerechtvaardigd en noodzakelijk genoemd door Minister President Rutte en het RIVM.

De beslissingen van Rutte en het RIVM waren achteraf verkeerd en gevaarlijk. Hoe komt het dan dat we nog steeds in een lockdown zitten?

Willem Engel, een analytisch biowetenschapper, onderzocht de wetenschap achter de lockdown.

In januari dit jaar blijkt er een wet te zijn aangenomen, om COVID19 op de lijst te krijgen van pandemieen te krijgen. Op 12 maart kregen wij de boodschap, dat wij allemaal zouden sterven en dat we vooral binnen moesten blijven. Het vliegverkeer stopte niet per direct, terwijl dat wel had gemoeten. Omdat dat niet is gebeurd, werd COVID19 een wereldwijde epidemie.

Of de maatregelen terecht zijn? Nee, want de regering heeft niet verteld over preventie, voeding, zonlicht, vitamine D, vitamine C, en zink. Alles om je immuunsysteem te versterken. Dit is middels ervaring vastgesteld. Als je het RIVM niet volgt, ben je al snel een complotdenker en hoor je er niet meer bij. Het RIVM en de overheid hebben gefaald.

De cijfers kloppen voor geen kant en hun middelen blijken niet te werken.

Door de druk en de stress van de lockdown komen niet de beste eigenschappen bij de wetenschappers naar boven. Zij worden onrustig, minder objectief en betweterig en angstig om het feit dat ze ongelijk kunnen hebben. Omdat ze bang zijn voor kritiek, durven ze hun mening niet bij te sturen.

Er moet worden aangetoond, dat de lockdown helemaal geen levens heeft gered, maar juist velen levens heeft genomen. Dat de lockdown juist heel veel schade heeft aangericht, als je kijkt ten opzichte van de ernst van het virus. Als je tegen de lockdown bent en de anderhalve meterregel niet opvolgt, wordt je een moordenaar genoemd.

Engel heeft zich niet bezig gehouden met de theorieën die de ronde doen, maar toch begint hij een rechtzaak tegen de staat, omdat hij vindt dat ze falen.

Van alle mensen wordt er maar 1% echt ziek. Zo’n 25 tot en met 30% kan worden besmet met Corona. Een groot deel heeft amper tot milde klachten. Dus 1% van de zieken krijgen klachten. De kans op besmetting en overlijden aan Corona is 50 op een miljoen. De kans is erg klein.

Dit gaan we gebruiken in de rechtzaak. Het middel is erger dan de kwaal; aldus Willem Engel.  

rechtzaal.jpgrechtzaal.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *