Rotterdam gaat weigeraars bekeuren


0

(Dagblad010)

Rotterdam gaat weigeraars bekeuren
Rotterdam gaat harder optreden tegen mensen die in de aangewezen gebieden in de stad een mondkapje weigeren. Er volgen nu boetes. Tot nu toe was het beleid vriendelijk. Wie blootsmond werd verzocht een kapje op te doen of kreeg er één aangereikt. Vanaf nu lopen overtreders grote kans op de bon te worden geslingerd.
De door burgemeester Aboutaleb ingestelde mondkapjesplicht in het zogenaamde ‘rode centrumgebied’ loopt zeker door tot eind augustus en als de weersomstandigheden zo blijven bestaat er grote kans dat de pilot de hele verdere zomer doorgaat. Zodra Aboutalen terug is van vakantie en de gemeenteraad weer vergadert, zal het succes en de beperkingen van de pilot als eerste behandeld worden. Vooral voor de horeca in het rode gebied is de maatregel een zeperd. De omzet is met 40% teruggelopen.  
Rotterdam voelt zich ten aanzien van een scherper beleid gesterkt door de uitspraak van de Amsterdamse rechtbank, die burgemeester Halsema gelijk gaf om in drukke gebieden het dragen van mondkapjes verplicht te stellen.  De rechtbank stelde na een kort geding ‘’dat de inbreuk op de persoonlijke levenssfeer relatief klein is.’’

Het wordt nu tijd om het vertrouwen in het bestuur op te zeggen! Dat kan eenvoudig met het pakket dat BURGERFRONT binnenkort gaat aanbieden!

Hou de website in de gaten!

https://www.veilig.nu/product/compleet-introductiepakket-burgerfront-cap-vlag-posters-flyers-stikkers/

Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *