Sam ‘doodgeboren baby’ Schoenmakers


0

Vandaag wordt er weer iemand ten Covid tonele gevoerd die een studie heeft gedaan naar een aantal placenta’s die ontstekingsverschijnselen zouden tonen. De placenta’s behoorden bij baby’s die spijtig genoeg overleden voor de geboorte. Een drama voor ieder ouder die dit overkomt. Sam Schoenmakers vermoed nu dat er mogelijk Covid in het spel is die voor de vroegtijdige dood heeft gezorgd. Een vermoeden ja, hoewel er meteen ook een aantal artikelen verschijnt die het brengen alsof het een voldongen feit is. De 13 ouders wie het betrof waren ongevaccineerd schrijft RTL.

Ah daar komt de aap uit de mouw. Het gaat er natuurlijk om dat iedereen wordt gevaccineerd en te veel vrouwen die zwanger zijn of willen worden zijn nog ongevaccineerd. Waarschijnlijk zeer terecht want uit diverse landen komen er zeer verontrustende berichten over inmiddels duizenden doodgeboren baby’s. Maar daar horen we niets van bij de MSM. Wat ook geen enkel medium er bij schrijft is dat diezelfde Sam ‘doodgeboren baby’ Schoenmakers niet alleen gynaecoloog in het Erasmus is maar dat hij ook lid is van de Gezondheidsraad en in de ‘commissie Vaccinatie’ zit. Samen met ‘mister verplichte prik Pierik’ en Marion Koopmans.

Over de onafhankelijkheid van de Gezondheidsraad hebben we al eerder een boekje open gedaan. Daar is weinig onafhankelijks meer aan gezien de waarnemers van VWS die er bij zitten en dat ze worden betaald door degenen die om advies vraagt.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4