Weer een voorspelling die uitkomt…


0

Zoals we ongeveer een jaar geleden al schreven op deze site, worden de bijwerkingen van de vaccins ons nu verkocht als zijnde symptomen van Covid, in één van zijn varianten. Myocarditis, bloedstolsels en wat al niet meer worden zelfs in studies gebracht als zijnde gevolgen van een Covid infectie. Of de proefpersonen wel of niet gevaccineerd waren doet er niet meer toe.

De wetenschap is failliet. Jammer voor de integere lieden in de branche. Ze moeten lijden onder de slechte. Gelukkig staan er inmiddels wat meer wetenschappers op en laten hun stem horen. Eindelijk durven ze of voelen ze dat het de verkeerde kant op gaat in ons land en dat ze wel moeten. Het zijn immers ook hun kinderen die zullen lijden onder wat komen gaat. Net als de kinderen van de ambtenaren, agenten en soldaten die aan dit wanbeleid meedoen.

Inmiddels wordt de oversterfte steeds groter, gister was er een Engelse voetbalwedstrijd, twee supporters werden tijdens de wedstrijd afgevoerd door ambulancepersoneel. Ook de sporters zelf vallen inmiddels bijna bij bosjes neer. Voetballers, wielrenners enzovoort. Van jong tot oud rolt om. Inmiddels worden er koelcellen bij mortuaria geplaatst. Het is te vol. Volgens de NOS vanwege de grote sterfte aan Corona en griep. Over de vele bijwerkingen en sterfte die na vaccinatie is gemeld bij Lareb en EMA wordt niet gerept.

Gister uit eigen ervaring, jonge gezonde gozer van 17, meervoudige longembolie. Naar het ziekenhuis geweest vanwege benauwdheid en pijn op de borst. Nu weer thuis onder de pijnstillers met dertien pillen per dag. Binnenkort naar een specialistisch ziekenhuis om te kijken of hij de rest van zijn leven aan de bloedverdunners moet blijven. Zijn haarvaten zaten dicht. Canadese arts Charles Hoffe krijgt gelijk.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4