Sara Stickles: 28-jaar-kreeg een hersenbloeding, dood, vijf dagen na haar tweede Pfizer mRNA vaccin


-3
De Amerikaanse Sara Stickles ontving de tweede dosis van het Pfizer-mRNA-schot op of rond 2 februari, volgens een familiebericht op Facebook. Ze kreeg onmiddellijk huiduitslag. Sara had vijf dagen later, zondag 7 februari, ernstige hoofdpijn. Kort daarna begon ze te huilen en zei: "Er klopt iets niet. Houd me gewoon vast ”Ze verloor het vermogen om te spreken, haar ogen keken scheel en glazig, voordat ze het bewustzijn verloor, volgens een Facebook-bericht van Jacqueline F. Gifford.
 
Ze werd naar het Zweeds-Amerikaanse ziekenhuis gebracht waar ze ook werkte, net over de staatsgrens van Beloit. De eerste diagnose was een gescheurd hersenaneurysma. Volgens haar oom, George Allen Petit, werd ze de volgende dag naar het University of Wisconsin Hospital in Madison gebracht. Artsen voerden een cerebrale angiografie uit door haar lies helemaal tot aan haar hersenen. Subarachnoïdale bloeding werd ook genoemd als het mogelijke probleem.

Kara Stickles, Sara's tweelingzus, plaatste op 10 februari een update. Sara "heeft geen hersenactiviteit", zei ze. Artsen belden de familie en riepen hen naar het ziekenhuis om afscheid te nemen. Ze stierf gisteren. Sara laat een jong zoontje na. 

Deel dit bericht zo veel mogelijk om deze waanzin te stoppen!

Like it? Share with your friends!

-3
Frontier4