Stemmen: Geef je stem niet weg! Download bevestigingsbrief:

Met stemmen geef je -letterlijk- je stem weg; je hebt zelf geen stem meer en staat toe dat iemand anders je bestuurd. Wil je dat niet? Zeg dan je 'machtiging besturen' op, en stem niet/bewaar je stempas.


20

Met stemmen geef je -letterlijk- je stem weg; je hebt zelf geen stem meer en staat toe dat iemand anders je bestuurt. Wil je dat niet? Zeg dan je ‘machtiging besturen’ op, en stem niet/bewaar je stempas. Dit is het ultieme bewijs dat je niet hebt gestemd dus niet bestuurd of vertegenwoordigd wenst te worden. En dus ook niet verantwoordelijk bent voor de ‘onvolkomenheden’ van het bestuur.

Hieronder kun je een voorbeeldbrief downloaden als je je stempas wilt bewaren. Ga met deze brief naar het stemburo en laat deze afstempelen als bewijs dat je er bent geweest. Je kunt een kopie van de brief achterlaten op het stemburo, de ingevulde brief met stempel neem je uiteraard mee naar huis. Bewaar deze goed met je -ongebruikte- stempas.

Bekijk de video:

Download de voorbeeldbrief hieronder:

Intrekken machtiging besturen & vertegenwoordiging: (klik hier) Via de TOOLKIT particulieren: https://www.veilig.nu/product/juridische-toolkit-voor-particulieren/

Voorbeeldbrief stemburo bewaren stempas:


Like it? Share with your friends!

20