Steun ‘De Andere Krant’! Verspreiders en Depots gezocht!


0

Burgerfront Steunt De Andere Krant!

Beste Burgers van Nederland

Zoals jullie wellicht al gehoord hebben komt van de week de nieuwe editie van “ De Andere Krant” uit met als thema “ Corona”.

Wij zijn een verspreidingsnetwerk aan het opzetten om een volledige dekking te realiseren over heel Nederland. Dankzij de hulp van nu al honderden vrijwilligers is een groot deel van Nederland goed bezet.

Waar we nog hulp kunnen gebruiken is in: Groningen (stad), Assen, Noordoostpolder, Almelo/Hengelo/ Enschede, Doetinchem/Winterswijk, Noord-Brabant tussen Venlo en Nijmegen, Den Bosch, Breda en Tilburg, Noord Limburg, Roermond en Zeeland.

Wij zijn in deze steden als eerste opzoek naar middel depots of kleine depots die kranten kunnen opslaan en kunnen meewerken om uit te delen aan verspreiders in de omgeving. Ook als verspreider van de krant kunnen we alle hulp goed gebruiken. Naast het verspreiden van de krant zijn wij ook nog opzoek naar vervoer tussen de depots om de depots te bevoorraden.

Graag vragen we aan je om onderstaande formulieren te bekijken en in te vullen wat bij je past.
Door het grote aanbod van hulp en de vele emails hebben wij deze formulieren gemaakt zodat we beter in kaart kunnen brengen hoe de distributie gaat verlopen en wie daar aan mee helpen. Zodra het gehele distributienetwerk in kaart is gebracht kan je overal in Nederland aan de Andere Krant komen. Uiteraard kunnen wij iedereens hulp goed gebruiken.


Subdepot middel is van 5000 tot 30.000 kranten:
https://forms.gle/jco8PkfYifW2gdhQ7

Depot klein is van 1000 tot 5000 kranten:
https://forms.gle/HQ8bNzvQZRpnNiPw7

Vervoer / verspreiden:
https://forms.gle/vuThQ1NoGoADiSLT8

Specifieke vragen over verspreiding kunnen niet direct beantwoord worden ivm drukte.
Kijk op de site voor adressen waar je bij jou in de buurt de kranten kan halen. De site wordt deze week steeds bijgewerkt. We hebben deze keer een goede dekking over Nederland. Bij overige vragen kun je mailen naar deanderekrant@kenmijzelf.nl Wij zullen ons uiterste best doen om z.s.m. te antwoorden.

Wij kijken er erg naar uit om de nieuwe editie van ‘De Andere Krant’ weer met jullie te delen en kijken ook erg uit naar een nieuwe eventuele samenwerking.
Onze dank is enorm.

Met Andere groet

Leon en Jolanda

Coördinatie verspreiding & distributie “De Andere Krant”


Like it? Share with your friends!

0