Het goede vervolg op het verhaal van Nicole Recourt en haar moeder


-1

Help Nicole onder aan de tekst even met het funden van een rolstoelbusje voor haar moeder!!! Klik op de onderstaande link en  doneer 1 euro.!!!!

Vanochtend plaatste ik het verhaal van Nicole Recourt en haar moeder. Lees het hier.
https://www.burgerfront.nl/het-verhaal-van-nicole-recourt/?fbclid=IwAR3pepyB5s-VHFVAUdno1lT-_NzVcRl2ISh8QcxdFgypewdeGrM-X1O0uRs
Het vervolg is prachtig. Nicole is bezig met een funding voor haar moeder voor een rolstoelbusje zodat haar moeder nog van uitstapjes kan genieten in de laatste dagen van haar leven. Lees het vervolg van Nicole Recourt en haar moeder

CROWDFUNDING ROLSTOELBUS voor het nieuwe SAMEN
Lieve Mensen, zoals velen van jullie weten hebben wij 13 juni onze moeder in huis genomen, nadat wij haar steeds verder achteruit zagen gaan door de corona maatregelen en wanbeleid in het verzorgingshuis waar zij verbleef. Wat een droom leek, bleek een nachtmerrie. ( Onderaan vindt je de post met ons verhaal )

Sinds zij bij ons woont komt ze weer aan in gewicht, krijgt weer kracht terug en is vrolijker en spraakzamer. We weten zeker dat dit komt door naast onze goede zorg, vooral veel liefde en nabijheid van ons gezin en de hulp die we voor haar ontvangen.

Het is onze wens om in de laatste levensfase van mijn moeder het leven met haar te vieren en dit ook te doen middels uitstapjes samen. Zelfs zo iets simpels als samen boodschappen doen. Gaan lunchen met haar vriendinnen. Een dagje strand, een paar dagen weg met elkaar etc. Erbij horen en samen doen wat nog wel kan is onze insteek en hierin zal een rolstoelbus ons meer mogelijkheden schenken
Half juni deelde ik haar verhaal, welke viraal ging door Nederland, die net als wij geschokt waren, over de middelen die kwalijker waren dan de kwaal zelf. Haar verhaal werd meer dan 4000 keer gelezen en gedeeld.

Hierbij reik ik daarom naar jullie uit. Naar jou die geraakt werd en zich geïnspireerd voelde. Die net als ik voelt dat mensen niet eenzaam horen te zijn, door welke reden dan ook en al helemaal niet daardoor vroegtijdig dienen te overlijden.

We hebben een tweede kans Rolstoelbus gevonden voor 3.999,– euro en stellen ons zo voor dat als 3999 mensen een euro betalen, wij met elkaar zo een prachtig vervolg geven aan ons delen en jouw betrokken voelen met elkaar.

Bij voorbaat dank voor jouw mee doen! Jouw bijdrage kun je overmaken via https://www.gofundme.com/f/rolstoelbus-voor-bevrijde-moeder-tonny?utm_source=customer&utm_me

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *